Марина Порошенко подала свою першу декларацію, де задекларувала майже 49 млн доларів США
Марина Порошенко подала свою першу декларацію, де задекларувала майже 49 млн доларів США

Марина Порошенко подала свою першу декларацію, де задекларувала майже 49 млн доларів США

Експерша леді, київський депутат Марина Порошенко подала свою першу електронну декларацію у якій вказано безліч брендових сумок та прикрас, окрім нерухомості. Свою декларацію Марина Порошенко подала 14 грудня 2020 року, отже інформація про доходи відображена за 2019 рік. Інформацію можна прочитати на офіційному сайті НАЗК - Єдиний державний реєстр декларацій.

Бувши першою леді за часів правління Петра Порошенка та головою наглядової ради Українського культурного фонду, Марина Порошенко не зобов'язана була подавати декларацію про своє матеріальне становище та ставши депутатом Київської ради, дружина п'ятого Президента України подала свою першу електронну декларацію, в якій висвітлила все своє майно.

Перша декларація 

Оскільки декларація подавалася в кінці 2020 року (офіційно зареєстрована 14 грудня 2020 року), то в декларації зазначенні доходи та майно лише за 2019 рік.

За 2019 рік Марина Порошенко отримала 66 тисяч гривень заробітної плати від Всеукраїнської Благодійної організації "Благодійний Фонд Порошенка".

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

На своїх банківських рахунках Марина Порошенко зберігає 3 722 євро, 22 293 гривень і 89 доларів.

Банківські рахунки просто тріщать

Експрезидент Петро Порошенко зберігає готівкою в порівнянні з дружиною майже 401 мільйон гривень і 49 мільйонів доларів.

Банківські рахунки Марини Порошенко у порівнянні з рахунками чоловіка бідні, адже Петро Порошенко на банківських рахунках зберігає 3,9 мільйона доларів і 240,7 тисячі фунтів стерлінгів.

У експершої леді Марини Порошенко практично не має свого власного майна, все перебуває у спільній власності з чоловіком, п'ятим Президентом України Петром Порошенком. Jaguar XF 4.2 L V8 2008 року і квартира в Києві на 80.66 квадратів – у співвласності з Петром Порошенком, 50 на 50.

На Марину Порошенко оформлений будинок в Петропавлівському Бориспільського району Київської області, площа якого 343 квадратних метри.

Найбільше вражає в декларації найменування цінного рухомого майна, адже Марина Порошенко має просто необмежену кількість годинників, сумок, ювелірних наборів.

Київський депутат Марина Порошенко носить годинник Hublot (круглий металевий корпус з темним циферблатом, гумовий чорний ремінець), золотий браслет Cartier (браслет з жовтого золота), ювелірні набори з діамантами і перлами від брендів Carrera y Carrera (набір - браслет, каблучка, сережки та кольє), Dior (каблучка та сережки (жовте золото з коралом)), Leo Pi33o (обручка та сережки (біле золото з дрібними синіми та білими каменями)), Damiani (намисто та сережки з білих перлин).

Окрім прикрас від відомих брендів, Марина Порошенко володіє ювелірними виробами, які зроблені на замовлення.

Марина Порошенко, експерша леді п'ятого президента має дві шуби з чорної норки та чорної стриженої норки від брендів Annabella і Rinoi, цей список доповнив і кожушок з коричневого соболя марки Simonetta Revizza.

У гардеробі Марини Порошенко брендовані аксесуари від Dior і Chanel, рожева сумка від Fendi.

Навпроти кожного перерахованого аксесуара чи одягу відсутня ціна, а це означає, що всі ці речі подаровані Марині Порошенко.

У своїй декларації Марина Порошенко вказала лише інформацію про майно чоловіка, але дітям подружжя вже більше ніж 18 років.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що п’ятий Президент України Петро Порошенко розповів, що Гімн України має набагато довшу історію, ніж 29 років.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом