Степанов назвав депутатам строки початку масової вакцинації: з кого почнуть
Степанов назвав депутатам строки початку масової вакцинації: з кого почнуть

Степанов назвав депутатам строки початку масової вакцинації: з кого почнуть

В середині лютого в Україні буде 910 тисяч доз вакцин від коронавірусу, зокрема 210 тисяч доз вакцини Pfizer по глобальній ініціативі COVAX, тож почнеться масова вакцинація. 

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на зустрічі із депутатами фракції "Слуга Народу", повідомляє Телеграм канал "Gerus online"

Зазначається, що на першому етапі планується вакцинація 367 тис. українців: лікарів, медиків, людей похилого віку у спеціалізованих закладах, військових у зоні ООС. "Другий етап планується розпочати у кінці березня - він буде включати вакцинацію 2,5 млн. українців", - значиться в повідомленні.

А поки уряд веде перемовини із чотирма виробниками вакцин щодо їх поставок в Україну.

Нагадаємо, що у Норвегії висловили занепокоєння щодо безпеки вакцини від COVID-19, розробленої компаніями Pfizer і BioNTech, для людей похилого віку з серйозними супутніми захворюваннями. 

Відео Генсек ООН закликав ділитися вакциною від COVID-19  - Польща запропонувала Україні свою допомогу

Встигнути до 18:00. У Франції відсьогодні набуває чинності суворіша комендантська година. Виходити на вулицю буде заборонено з 18:00 вечора і до 6:00 ранку.  Виняток зробили лише для тих, хто повертається з роботи чи навчання. Суворішими зроблять й правила перетину кордону. Мандрівники з-поза меж ЄС мають показати негативний тест на коронавірус та самоізолюватися на тиждень після приїзду.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Надія Роман
Источник материала
Поделиться сюжетом