6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Військовим пенсіонерам підвищили пенсії на 300 гривень, а суддям на 22 тисячі: Пенсійний фонд оприлюднив дані
Військовим пенсіонерам підвищили пенсії на 300 гривень, а суддям на 22 тисячі: Пенсійний фонд оприлюднив дані

Військовим пенсіонерам підвищили пенсії на 300 гривень, а суддям на 22 тисячі: Пенсійний фонд оприлюднив дані

Епоха бідності простих українців закінчилася, адже Уряд підняв пенсії військовим пенсіонерам на 300 гривень, соціальні пенсії виросли лише на 100 гривень, а найбідніше збільшили пенсії суддям на 22 100 гривень. Одним словом справедливість. Інформацію щодо змін пенсій повідомив Пенсійний фонд України.

Кожного року українських пенсіонерів тішать надіями щодо підвищення пенсій в декілька етапів, що ці підвищення стануть справжнім поштовхом для покращення економічного стану пенсіонерів та слідом за гарними новинами завжди є щось погане. Адже, якщо поглянути на скільки відбулося підвищення українських пенсій, то у порівнянні з окремими групами пенсіонерів, це маленька капля навіть не в морі, а океані.

Кому підняли пенсії

Отже, скільки отримують пенсіонери і в кого дійсно закінчується «епоха бідності», а кому і надалі доведеться економити.

Приєднуйтесь до нашого каналу ViberЧитайте нас в Telegram!

З січня 2020 року по січень 2021 року пенсії змінились:

- судді тепер отримують 67,9 тисячі гривень (рівно рік назад їхні пенсії були 45,8 тисячі гривень, а це на хвилиночку на 22,1 тисячі більше);

- військові пенсіонери зараз отримують 5,5 тисяч гривень (була пенсія 5,2 тисячі гривень – підвищення відбулося на 300 гривень);

- соціальні пенсії в Україні складають 1,7 тисячі гривень (була минулого року 1,6 тисячі гривень, плюс 100 гривень до гаманця);

- пенсія за загальними правилами складає сьогодні 3,5 тисячі гривень (плюс 500 гривень, адже була близько 3 тисяч).

Але підвищення пенсій, а наданою інформацією Пенсійного фонду у 2021 році знову зазнаватиме змін і вже з 1 липня мінімальна пенсія українця збільшиться з 1769 гривень до 1854. Та це ще не все, відразу змінено і мінімальну виплату на 850 гривень до 18 540.

Залишається лише очікувати та сподіватися, що непередбачуваних змін не відбудеться і закладений бюджет України 2021 року виправдає всі сподівання українських громадян.

Варто зазначити, що максимальні виплати пенсій отримують ті, хто мав 35 років стажу і отримував заробітну плату в п'ять разів більшу за вищу середню.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв, що всі підприємства, установи та організації усіх форм власності  (державні та приватні) та підприємці мають обслуговувати споживачів, клієнтів виключно українською мовою.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом