Анна Заворотнюк розповіла про сестру і здоров’я мами: віримо в краще
Анна Заворотнюк розповіла про сестру і здоров’я мами: віримо в краще

Анна Заворотнюк розповіла про сестру і здоров’я мами: віримо в краще

Старша дочка Анастасії Заворотнюк повідомила, чому маленьку Мілу нікому не показують та як живе родина зараз.

Після хвороби зірка серіалу «Моя прекрасна няня» веде не публічний спосіб життя. Лікарі пояснюють такий вибір знаменитості тим, що хвороба далася взнаки та внесла зміни в її зовнішність.

Говорять, що всі пам’ятають змучену Жанну Фріске на інвалідному візку, тому Заворотнюк не хоче, щоб її бачили такою. Для збереження нормального емоційного стану Анастасія хоче, щоб публіка пам’ятала її молодою, красивою, життєрадісною та повною енергії.

Анна Заворотнюк, старша донька Анастасії, котра активно розвиває свій блог в Інстаграм та займається моделінгом, мало коментує те, що відбувається в родині.

Хоча нещодавно 25-річна дівчина розповіла чому так мало фото та інформації про найменшу в родині Мілу Чернишову.

Анна повідомила, що дівчинку перестали показувати прихильникам через бажання батьків. Ні Петро, ні Анастасія не хочуть поки що акцентувати увагу суспільства, що прикута до сім’ї, на своїй маленькій донечці.

Як живе Міла Чернишова

У жовтні 2020 року Мілі виповнилося 2 роки. День народження дівчинки святкували в тісному сімейному колі. Маленьке свято відбулося в заміському будинку родини в підмосковному селищі Крекшино.

Присутніми були старші діти Заворотнюк, самі батьки, бабуся дівчинки, близькі друзі та подруги зірки та няня, яка допомагає доглядати за дитиною.

Анна Заворотнюк розповіла, що часто грається з сестричкою та проводить з нею досить багато часу.

У дівчинки все чудово, її всі люблять, просто обожнюють.

«Росте маленька принцеса» - поділилася дівчина.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Стан здоров’я Заворотнюк

2 роки тому актрисі діагностували гіобластому – пухлину в головному мозку. З того часу про Заворотнюк відомо небагато, оскільки родина повідомила, що не буде коментувати хворобу.

Анна нещодавно відверто розповіла, що її мама досі тяжко хворіє, але всі вірять в краще. Вона лікується, багато відпочиває.

«Ми віримо, що все переможемо» - говорить Анна.

Анастасія Заворотнюк пройшла спеціально розроблений для неї експериментальний курс лікування. Весь час зірку підтримував третій чоловік Петро Чернишов. Він доклав багато зусиль, щоб зібрати кошти на дороге лікування.

У попередньому шлюбі у Чернишова не було дітей, можливо саме тому, Заворотнюк зважилася на третю для неї дитину. В жовтні 2018 року вона народила Чернишову донечку Мілу.

Подружжя представило маленьку дівчинку у березні 2019 року. Тоді багато хто заговорив про те, що пара скористалася послугами сурогатної матері. Але Заворотнюк всі чутки спростувала, сказавши, що народила дівчинку сама. А відсутність фото під час вагітності зірка пояснила тим, що приховувала свій стан. Тоді Заворотнюк було 48 років.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що в мережі оприлюднили нові фото маленької Міли Чернишової.

Головним бажанням Анни Заворотнюк, як і раніше, залишається здоров'я її мами. Читайте  більше новин шоу-бізнесу на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом