"Знімають гроші ні за що": ПриватБанк почав "чистити" картки клієнтів
"Знімають гроші ні за що": ПриватБанк почав "чистити" картки клієнтів

"Знімають гроші ні за що": ПриватБанк почав "чистити" картки клієнтів

ПриватБанк знову потрапив в неприємну ситуацію.

Як відомо, ПриватБанк відноситься до найбільш великих українських банків та в ньому представлений весь спектр послуг. Проте, при всіх "плюсах" цієї фінустанови, скаргам його клієнтів немає числа.

Подробиці про чергову скаргу клієнтів на ПриватБанк

На сайті Мінфіну 21-го січня з'явилася скарга одного з клієнтів ПриватБанку. Так, користувач з ніком juvchik звинуватив фінустанову в безпідставному знятті грошей. При цьому, нібито, на поставлене запитання про причини відсутності попереджень про зняття грошей, менеджер банку відповів, що це не входить в його обов'язки. 

Також обурений чоловік зазначив, що співробітник банку при його зверненні сказав, що потрібно було уважно читати договір. За фактом же, за словами клієнта Приватбанку, ніякого договору при оформленні карт не складали. У підсумку автор скарги заявив, що після ситуації, що склалася, не має наміру більше користуватися послугами ПриватБанку.

Реакція співробітників банку на скаргу клієнта

Втім, співробітник ПриватБанку оперативно відповів на скаргу, зазначивши, що в разі, якщо з закінчення терміну дії карти Юніора проходить більше року і до того ж півроку не відбувається ніяких операцій при використанні цієї карти, то банк списує комісію за послугу моніторингу рахунку, який більше не активний. Розмір такого "платежу" становить, за словами співробітника ПриватБанку, 100 гривень.

Також в своїй відповіді клієнту менеджер фінустанови пояснив, що в ситуації, що склалася, слід здійснити своєчасний перевипуск карти або ж зробити перерахування її коштів на будь-яку іншу карту в тому випадку, якщо власник карти Юніора не збирався більше її використовувати.

Крім того, менеджер зазначив, що інформацію щодо умов і тарифів по карті можна безперешкодно отримати, скориставшись сайтом ПриватБанку, а при виникненні питань - потрібно звертатися в його підтримку, де, мовляв, співробітники охоче допомагають і надають інформацію.

На сайті MY.UA регулярно оновлюється стрічка новин.

Раніше ми повідомляли про те, що екс-президент Петро Порошенко зберігає готівкою майже 401 мільйон гривень і 49 мільйонів доларів.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом