Актриса серіалу "Слуга народу" отримала посаду в Офісі Президента: "Заробляє мільйони"
Актриса серіалу "Слуга народу" отримала посаду в Офісі Президента: "Заробляє мільйони"

Актриса серіалу "Слуга народу" отримала посаду в Офісі Президента: "Заробляє мільйони"

У команді президента Володимира Зеленського нове гучне призначення.

Акторка серіалу «Слуга народу» Оксана Обертинська стала консультантом з вірусології в Офісі Президента України. Обертинська відома за роллю психолога у серіалі «Слуга народу».

Крім гучного призначення, Оксана Обертинська отримала в розпорядження чималі бюджетні кошти. Вона отримала 18 мільйонів гривень на закупки. Як повідомляють у телеграм-каналі «Україна вдень та вночі», Обертинська заробляє мільйони на ковідних закупках.

Реакція українців на призначення Обертинської

Українці дивуються такому призначенню актриси. У мережі коментують:

«У неё есть мед образование или в области биологии? Если нет, то нашу страну уже не спасти🤦🏼‍♀️», «почти весь квартал у власти пришла очередь сериала ,а профессионалы в стране отсутствуют ?», «Сюр, просто сюр», «Мудрий нарід) насміялись?»,» А говорил никакого кумовства хахахах» (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

Компанія Обертинської знаходиться в звичайній "сталінці"

ЗМІ таке призначення теж не дає спокою. Як з'ясували наші колеги з «Українських національних новин», Оксана Обертинська має власну компанію з продажу медичних товарів ковідного спрямування. Компанія називається «Центр молекулярної діагностики» і отримує замовлення на великі суми. 

Компанія займається виробництвом фармацевтичних товарів, ремонтом електронного й оптичного устаткування, дослідженнями й розробками у сфері біотехнологій. Проте, як з'ясувалося, компанія з таким широким спектром діяльності розташована у одній із столичних квартир, принаймні так стверджують відкриті дані. Однак журналістам побачити на власні очі масштаби виробництва не вдалося – їм просто не відкрили.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що шоумен Скічко тепер губернатор Черкаської області.

Також портал MY.UA писав, що Кабмін звільнив заступника міністра Немилостивого за п'яне водіння.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом