20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Орел і решка" новий сезон: хто стане ведучими і до чого тут Позитив
"Орел і решка" новий сезон: хто стане ведучими і до чого тут Позитив

"Орел і решка" новий сезон: хто стане ведучими і до чого тут Позитив

Ексучасник гурту «Время и стекло» Позитив (справжнє ім'я – Олексій Завгородній) та співачка з болівійським корінням Мішель Андраде стали новими ведучими найпопулярнішої програми в Україні про подорожі та розваги у світі «Орел і решка».

Улюблене тревел-шоу «Орел і решка» вже 10 років виходить на екранах українських телеглядачів. «Орел і решка» — це українська російськомовна розважальна телепрограма, яка присвячена подорожам, розвагам та відомим пам'яткам усього світу.

Ювілейний сезон

Кожного випуску програми, телеведучі розповідають про одну країну або місто з двох точок зору мандрівника: необмеженого матеріально стану («Золота картка» в учасника) та ощадливого (100 доларів в кишені на, які потрібно відпочити в невідомій країні цілих два дні).

Стрічка новин України та світу в нашому Viber

З 13 лютого 2021 року на "Новому каналі" розпочнеться трансляція ювілейного сезону програми "Орел і решка. 10 років" з зірковими ведучими та це ще не все, тревел-шоу підготувало справжній шок для глядача, адже кожного тижня, десять випусків будуть вести різні зіркові пари та відомі артисти.

І це все у прямому ефірі «Нового каналу» вже зовсім скоро.

Нові ведучі

Співачка Мішель Андраде вже написала навіть пост у своєму інстаграмі, де дуже сильно рада новому року, що пропонує її такі можливості і нові пригоди та заінтригувала своїх підписників місцем, куди вони разом з Позитивом відправляться вже дуже скоро разом з усіма глядачами.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

На сторінці в інстаграмі «Нового каналу» думки з приводу ведучих розділилися, адже багато хто з підписників хоче повернення Лесі Іванівни ( Леся Нікітюк - займала місце ведучої в 4-му і 5-му сезонах, Леся Іванівна переможниця шоу «Розсміши коміка»).

Дехто з любителів телепрограми почали скидати своїх представників зіркових пар і серед них були:

- Тіна Кароль і Дан Балан;

- Леся Нікітюк і Меловін;

- Леся Нікітюк і Сергій Притула;

- Потап і Оля Полякова.

Тому всі чекають з нетерпінням вже першого випуску і не можуть не стримувати своїх емоцій та цікавості, хто ж буде наступною парою.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Полякова припустила, що Данилко міг грати в якомусь мюзиклі чи фільмі і там зробити комусь пропозицію.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом