"Слуги" почали ставити підписи за виключення Дубінського з фракції: що чекає нардепа
"Слуги" почали ставити підписи за виключення Дубінського з фракції: що чекає нардепа

"Слуги" почали ставити підписи за виключення Дубінського з фракції: що чекає нардепа

Почався збір підписів за виключення народного депутата Олександра Дубінського із фракції «Слуга народу».

Про це повідомив його колега по фракції Олександр Качура.

Санкції США проти Дубінського

Як відомо, Сполучені Штати ввели санкції проти народного депутат України Олександра Дубінського, оскільки там переконані, що він разом із депутатом Деркачем лобіював проти НАБУ, аби змінити керівництво бюро та дискредитувати його як організацію з метою приховання своїх корупційних практик.

Як написав на своєму каналі Сергій Лещенко, Олександр Дубінський – агент Коломойського – наразі знаходиться під прямими санкціями США.

У зв'язку із санкціями США, Монобанк запропонував закрити рахунки Дубінського. Банки зазвичай відмовляються обслуговувати підсанкційних осіб, оскільки робота банків в такому разі може перетворитися на пекло.

Зеленський попросив Дубінського піти за власним бажанням

Президент Володимир Зеленський, за даними Сергія Лещенка, два рази просив Олександра Дубінського піти за власним бажанням. Гарант звинуватив депутата у спробі розвалу фракції та нанесенні їй шкоди. Щоб не шкодити фракції й далі, Дубінський міг би самовільно залишити фракцію, проте він цього не зробив.

Депутати вирішили провести голосування за виключення Дубінського. Наразі збір підписів почався. Перший депутат, який публічно підтримав виключення Дубінського – Єгор Чернєв. У своєму Фейсбук Чернєв написав, що вони не можуть ігнорувати аргументи США як свого стратегічного партнера. Дубінський для США – персона нон грата, тому його треба виключити з фракції.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

YouTube-канал Дубінського заблокували

На платформі YouTube Олександр Дубінський мав канал із 300 тисячами підписників. Канал було заблоковано, що стало прямим наслідком санкцій США. Канал, до речі, не просто заблокували, а повністю знищили – видалили.

Більшість «слуг» за виключення Дубінського

Під час анонімного голосування більшість із фракція «СН» проголосували за виключення Дубінського. Дві третини депутатів підтримують це рішення. Голосування проходило в додатку «СН» анонімно. Тепер же розпочата формальна процедура голосування на підписних листах.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що нардеп прийшов у Раду з аксесуаром за сто мінімалок.

Також портал MY.UA писав, що мережу насмішив новий силовий орган, який з'явиться в Україні.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом