Стала відома дата прем’єри нового сезону "ЖВЛ" на "1+1"
Стала відома дата прем’єри нового сезону "ЖВЛ" на "1+1"

Стала відома дата прем’єри нового сезону "ЖВЛ" на "1+1"

Вже у понеділок, 1 лютого о 9:25 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем’єра четвертого сезону проекту "Життя Відомих Людей".

пресслужба каналу "1+1"

У новому сезоні команда проекту підготувала для телеглядачів нові ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів - людей, яких знають в Україні і світі.

Ведучі четвертого сезону - популярна співачка, учасниця "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія та актор Богдан Юсипчук, які не з чуток знають усі секрети світу шоу-бізнесу, адже самі пройшли довгий і тернистий шлях до успіху.

пресслужба каналу "1+1"

Віра Кекелія розповіла, які подробиці життя відомих людей чекають телеглядачів у новому сезоні.

У новому сезоні "ЖВЛ" ми зібрали настільки захопливі історії зірок українського і світового шоу-бізнесу, що вони здивували навіть нас самих. З нами ділилися своїми таємницями, відкривали секрети і розповідали про найглибші і найщиріші переживання
зазначила сіпвачка

Так, у новому сезоні глядачі побачать перше ексклюзивне інтерв’ю Віктора Павліка після смерті молодшого сина та звістки про майбутнє поповнення у родині.

Відома рестораторка Маргарита Січкар розповість, чому її перший чоловік переховувався від розлучення довгих 10 років. А шоумен Антін Мухрський зізнається, як заробив статок на початку нульових.

Українські співаки Дмитро та Назарій Яремчуки познайомлять глядачів "ЖВЛ" зі своїми родинами та розкажуть, як пережили смерть свого знаменитого батька Назарія Яремчука.

Ці та інші ексклюзивні подробиці з життя відомих людей дивіться у новому сезоні "ЖВЛ".

Також співачка і телеведуча Віра Кекелія зізналася, що і сама надихнулася історіями героїв програми і виховала в собі ще одну корисну звичку.

Історії багатьох відомих людей, які ми розповідаємо в програмах, надихають. Наприклад, дізнавшись з випусків секрети краси Дженніфер Лопес і Сальми Гаєк, я теж вирішила виховати в собі ще одну корисну звичку і відмовитися від цукру. Вже через пару тижнів моя шкіра стала значно краще
поділилася Віра

Прем'єра нового сезону стартує 1 лютого о 9:25 на телеканалі "1+1".

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
Поделиться сюжетом