Президент в одному інтерв'ю сказав: "Ми думали що довіряти нема кому, а з'ясувалося, що довіряти зовсім нікому"
Президент в одному інтерв'ю сказав: "Ми думали що довіряти нема кому, а з'ясувалося, що довіряти зовсім нікому"

Президент в одному інтерв'ю сказав: "Ми думали що довіряти нема кому, а з'ясувалося, що довіряти зовсім нікому"

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про запро - вадження санкцій щодо народного депутата України з фракції "Опозиційна плат - форма - За життя" Тараса Козака, а також восьми товариств з обмеженою відпо - відальністю строком на 5 років. Йдеться про ТОВ "Аріадна ТВ", ТОВ "Новий Формат ТВ", ТОВ "ТВ Вибір", ТОВ "Телерадіокомпанія "112-ТВ", ТОВ "Лідер ТВ", ТОВ "Партнер ТВ", ТОВ "Новини 24 години", ТОВ "Нові комунікації", пише interfax.

Тим часом по всій країні представники ОПЗЖ збирають людей до Київа для проведення мітингів. За інформацією плідно допомогає у цьому команда Губернатора Сумської обласної адміністрації Василя Хоми.

Йому 54 роки, за фахом - юрист. Хома В.В. - колишній заступник голови Хар ківської ОДА. Працював разом з Михайлом Добкіним. Також він був заступни ком голови цієї ж ОДА Ігоря Балути. З 2010 року очолював апарат облдержад міністрації та був заступником голови харківського осередку "Партії регіонів". У 2014 році він звільнився.

23 листопада 2020 року призначили Хому Василя Васильовича головою Сумської обласної державної адміністрації.

Першим кроком новий очільник Сумської ОДА Хома після призначення прий - шов по “благословіння” до митрополита УПЦ МП Євлогія. Звісно цей дивний вчинок чиновника, який є представником Володимир Зеленський на прикор - донній з Росією Сумщині, міг лишитися не поміченим, але факт зустрічі на власному офіційному сайті засвідчили представники Московського Патріархату на Сумщині. Знаково, що жо ден представник влади не приходив на зустріч до Євлогія з 2014 року після початку російської агресії проти України, а пан Ва силь Хома порушив цей бойкот релігійної організації з духовним центром у країні агресорі - Російській Федерації.

Наступними кроками Представником президента в Сумській області було створення коаліції з ОПзЖ. За його ініціативою заступником голови в Обласній раді обрано Олександра Стрельченка, постійного соратника і функціонера партії "Регіонів", "Опозиційний блок", "ОПзЖ"

Підбір людей для роботи в області по реалізації політики Президента Володимира Зеленського, Губернатор вирішив здійснити по принципу "Краще а ніж функціонери партії ОПзЖ – реалізувати турботу Президента за громадянами не може ніхто".

  1. Жидков Костянтин -Тісно повязаний з кримінальним світом Харківської обл. Офіційний радник Василя Хоми, "гаманець Хоми", майбутній перший заступник Сумської ОДА. Деталі про Жидкова тут https://t.me/sheptoon/9258
  2. Мовчан Олексій – кандидат в заступники голови Сумської ОДА. З 2005 року - член "Партії регіонів". З жовтня 2010 року - голова Сумської міської організації "Партії регіонів". 2006-2012 рр. - депутат Сумської міськради V і VI скликань.

3. Максим Гузенко - для успішної роботи в Сумській області ставленик Прези - дента не забув потоваришуватися з місцевою елітою, Депутатом мажоритарщи - ком від партії "Слуга Народу". Але ж ця командна робота ґрунтується також на "кришуванні" Губернатором питань "по землі" вказаного в Депутата в його аг - рарному не зовсім законному бізнесі.

4. Юрій Чмирь Керівник ОПЗЖ у Сумській обл. Ця людина є навіть більше чим член команди Губернатора сумської області. Юрій Чмирь наставник і парт - нер.

Про цю людину ви можете ознайомитися за посиланням https://antikor.com.ua/ articles/205432-jurij_chmyrj._hivee_vseh_hivyh

В цій історії також є гарна новина для сумчан, але з гірким присмаком про

 

блеми корупції для всієї держави. Міністерство розвитку громад та територій

 

України в Сумську область виділило близько 200 мільйонів гривень. Частина

 

коштів, а саме 82 мільйони було виділено на будівництво полігону для складу

 

вання твердих побутових відходів на території Сумського району.

https://

www.dzo.com.ua/tenders/9202110

 

 

 

 

Як нам стало відомо такого шансу на освоєння бюджетних коштів та поси

 
     

лення співпраці з ОПзЖ, представник Президента Хома В.В. не зміг пропустити. Губернатор доручив своєму раднику, а можливо в швидкому часі і першому

 

заступнику, Жидкову Костянтину разом з заступником голови обласної ради Олександром Стрельченко (ОПзЖ) супроводжувати даний кейс

Вже пророблена титанічна робота, узгоджено проект з мером міста Суми, в тіс

-

ній співпраці з керівником Управління капітального будівництва та дорожнього

 

господарства Сумської міської ради підготовлено тендер, з заздалегідь прописа

-

ними умовами під одну із компаній Асоціації  "Будівельних підприємств".

 

(https://opendatabot.ua/c/38137018), головою якої є Жиленко Віталій Миколайо

-

 

 

 

 

вич, депутат міської ради від партії ОПзЖ, керівник депутатської групи. Віталій

 

    

часто фігурує в антикорупційних розслідуваннях, пов’язаних з тендерними махі - націями під час будівельних робіт в сумах. https://opendatabot.ua/c/38137018

Отже добра справа для розвитку сумської громади може стати добрим дже релом збагачення зазначених можновладців під пильним керівництвом міцного господарника і тепер губернатора Сумщини Хоми В.В., який встановив розмір 40% відкату від суми тендеру.

Отже, в кінці статті ми хочемо задатися питанням чому президент Володимир Зеленський йде на непопулярні кроки для лідера демократичної держави вводячи санкції проти засобів масової інформації, що є пропагандиськими дже релами симпатиків та функціонерів російської політики в Україні, а його пред ставник в Сумській області і керівник одного прикордонного регіону Хома Ва силь Васильович повністю здає інтереси держави від російський вплив. Це проста нажива на спільному з ОПзЖ розкраданні бюджетних коштів чи значно більше- і входить пряму компетенцію контррозвідувального захисту держави ор ганів СБУ.

 

 

 

 

 

 

Источник материала
Поделиться сюжетом