Петро Чорний розлучився з дружиною після 26 років шлюбу
Петро Чорний розлучився з дружиною після 26 років шлюбу

Петро Чорний розлучився з дружиною після 26 років шлюбу

Заслужений артист України Петро Чорний поділився з шанувальниками звісткою.

У програмі "ЖВЛ" артист вперше зізнався, що після 26 років шлюбу розлучився зі своєю дружиною Діаною. Пара почала зустрічатися, коли Петру було близько 20 років. Тоді Діана була зіркою циганського шоу-вар'єте. Для неї хлопець виявився тим самим сином маминої подруги.

Моя мама і Людмила Олексіївна, теща, вони з молодості працюють разом. Діанина мама - танцівниця, а моя мама - співачка, природно. І ось мені 5, а їй – 3. А потім нас доля розкинула
розповів Чорний
instagram.com/petrcherny
Петро Чорний з екс-дружиною та сином

Вони випадково зустрілися в Сочі, де збіглися виступи їхніх колективів. Познайомившись із красунею заново, Петро одразу зрозумів – то його доля. За словами Петра, вони зустрічалися 2,5 роки і лише потім одружилися.

Разом із подружнім життям розпочався новий творчий етап – Петро Чорний почав виступати як самостійний співак. За 20-ть років виявиться, що його пісні мають пророчу властивість.

"Напевно судилося, щоб ми розійшлися. Наче в цьому житті не зустрічалися. Ти знайдеш іншого, я знайду іншу". Ось я розведений. І все, як там наспівав. 26 років я був одруженим
поділився Чорний

Петро мовчав про це три роки. Три довгих роки він тяжко переживав цей розрив і тільки зараз наважився відкрито про нього заявити. За словами чоловіка, вони з Діаною більше не можуть бути разом через його буйну концертну діяльність. Як справжній джентльмен, він залишив Діані та синові Жану квартиру і все нажите майно. Колишньою дружиною зараз опікується, мов брат.

Тепер 48-річний Петро Чорний живе в приймах, по друзях. Він пише нову сторінку свого життя. Поки що він завидний холостяк. Та чи надовго? Бо, як сам зізнався, кохання – його головний оберіг.

Нагадаємо, днями стало відомо про те, що ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим через вісім років шлюбу.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом