Зеленський потрапив у курйоз, привітавши китайців з Новим роком
Зеленський потрапив у курйоз, привітавши китайців з Новим роком

Зеленський потрапив у курйоз, привітавши китайців з Новим роком

Володимир Зеленський привітав китайський народ та особисто лідера Китаю Сі Цзіньпіна зі святом весни, а в народі – з китайським Новим роком.

Відповідний пост Володимир Зеленський виклав у мережу Твіттер.

«Від усіх українців і від себе особисто вітаю лідера #Китаю високоповажного #XiJinping і дружній народ зі #СвятоВесни! У 10-ту річницю стратегічного партнерства засвідчую налаштованість на подальшу взаємовигідну співпрацю @China_Ukraine», - написав Володимир Зеленський в пості.

Курйоз із привітанням 

Цікаво, що спочатку до посту була прикріплена світлина – зображення площі Дурбар-Сквер, яка входить до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і знаходиться… в столиці Непалу. Так-так, не в Китаї, а в Непалі.

Це на своїй сторінці в мережі Фейсбук відзначив відомий український блогер Назар Приходько. Він нагадав про те, що такі курйози у президента та його команди вже не вперше. Приходько підкреслив вічну плутанину Латвії та Литви, «Канадію» зі столицею в Монреалі. А тепер і цей новий курйоз з привітанням китайців картинкою з Непалу.

«Ну от чому не звільнити ту лосиху, (ви знаєте про яку я говорю). Ну не можна ж так регулярно ганьбитися перед усім світом???!!!», - написав блогер у своєму пості. Очевидно, він натякає на прессекретарку Зеленського Юлію Мендель.

 Зазначимо, що картинку зі свого посту в Твіттері Зеленський видалив, залишивши тільки вітальний текст. Проте швидкі українці встигли зробити скрін.

Стрічка новин України та світу, новини політики в нашому Viber!

Нагадаємо, що вчора президент України Володимир Зеленський вирушив у Донбас у межах робочого візиту. Також з ним відправилися посли країн «Великої сімки».

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що "Слуги" хочуть заборонити скарги на президента Зеленського, Кабмін і ВР.

Також портал MY.UA писав, що Зеленський за 2020-й рік витратив кілька десятків мільйонів на перельоти.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны