Тіна Кароль кардинально змінила стиль: з холодної леді співачка перетворилася на спокусливу тигрицю
Тіна Кароль кардинально змінила стиль: з холодної леді співачка перетворилася на спокусливу тигрицю

Тіна Кароль кардинально змінила стиль: з холодної леді співачка перетворилася на спокусливу тигрицю

Прихильники співачки Тіни Кароль приємно вражені змінами, які відбулися нещодавно з зіркою.

Тіна Кароль завжди підкоряла фанатів своєю стриманістю, тактом, елегантністю та якоюсь приємною холодністю. Співачка завжди обирала елегантні сукні, в неї був її особливий макіяж, зачіска, котрі вже асоціювалися з образом зірки.

Тепер же Тіна Кароль вирішила змінитися. Невідомо чи сприяли цьому якісь зміни в особистому житті знаменитості, чи це просто така піар компанія до виходу її нового синглу «Скандал».

Кардинальні зміни

У своєму Інстаграм Тіна вирішила порадувати підписників досить гарячим відео, на якому зірка у відвертому вбранні лежить вниз головою на дивані.

Тіна закинула ноги на спинку та звабливо прогнулася. Для цього трюку співачка обрала міні топ з чашечками на тонких бретелях та коротку спідницю з вигадливою шнурівкою навколо талії.

Таким образом зірка вирішила підготувати фанатів до виходу кліпу «Скандал». Адже у відеороботі співачка виконувала саме такий рух в танці – вона лягла на стілець.

Раніше побутувала думка, що Тіна Кароль не пластична та не здатна танцювати. Співачка завжди більше уваги приділяла вокалу, ніж танцям. Але поступово цей стереотип Кароль розвіює. Після прем’єри нової пісні вже ні в кого не залишилося сумнівів, що Кароль вміє рухатися.

Читайте нас в Telegram і Viber!

Прем’єра пісні «Скандал»

Тіна Кароль розповіла, що особисто презентувала свою нову пісню на радіо. Прем’єра пройшла хвилююче, тому що це зовсім інша музика, не та, до якої звик слухач у виконанні співачки.

«Це мій квантовий стрибок, особистий. Можна було зупинитися – наче все є: складений образ, статус, все однозначно, глобально, для цієї країни так точно. Але я вирішила піти далі» - розповіла Кароль для каналу Russell Blog.

Тіна Кароль також заспокоїла прихильників – вона нічого не змінила і всіма улюблений образ нікуди не зникне. Співачка лише примножила число своїх сценічних перевтілень, таким чином зробивши виклик сама собі.

Співачка також розповіла, що написала слова і музику не сама, а в співавторстві з Аркадієм – «неперевершеним музикантом та аранжувальником».

Тіна Кароль давно хотіла зустріти таку людину, з якою б вона змогла зазвучати по-іншому.

Зірка не може впевнено назвати трек танцювальним, бо там є різні шматочки. Але такий ребрендінг Тіни Кароль буде існувати і надалі.

Скандал з Ольгою Поляковою, за словами Кароль, не був запланованим і ніяким чином не стосується виходу пісні. Зірка також розповіла, що прем’єра була запланована на 25 січня, але не вийшло. Тоді дату перенесли на 12 лютого. І всесвіт зробив такий знак співачці, що саме гучний скандал супроводжував презентацію однойменної пісні.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що "Скандал" Тіни Кароль відразу ж зайняв місце серед ТОП-кліпів.

Телевізійна пара Брій Горбунов та Катя Осадча відсвяткували День закоханих в родинній атмосфері та дали українцям цікаву дружню пораду. Читайте всі новини про відомих людей на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом