2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Фешн-фотографиня Соня Плакидюк в костюмі Єви з нагоди дня народження показала принади: "Неймовірна"
Фешн-фотографиня Соня Плакидюк в костюмі Єви з нагоди дня народження показала принади: "Неймовірна"

Фешн-фотографиня Соня Плакидюк в костюмі Єви з нагоди дня народження показала принади: "Неймовірна"

Відома в Україні фешн-фотографиня Соня Плакидюк сьогодні, 9 лютого, святкує свій 32-ий день народження.

У мережі Інстаграм Соня Плакидюк сьогодні опублікувала чуттєве фото, яке приурочила до свого дня народження. Світлину вона підписала лаконічно: «32!🥳💫🐰».

На чорно-білому фото на знаменитості з одягу всього лише білий беретик. Свої оголені груди Соня Плакидюк прикриває довгим волоссям. Увагу на фото насамперед приковує до себе чуттєвий вираз обличчя фотографині.

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber!

Як вітають Соню Плакидюк

Шанувальники активно вітають знаменитість у коментарях до її посту.

«С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ. БУДЬТЕ СЧАСТЛИВЫ❤️», «В сумме 5🙌 С днём рождения!!!», «Соня, с днём рождения 🥳 целую обнимаю! ♥️», «З днем народження 😍😍😍😍», «Вітаннячка!😍❤️», «Неймовірна ❤️. Вітаємо Вас! 🌼», «Happy birthday ❤️🐱»,» С днём рождения, Сонечка!! Рада твоим достижениям - только вперёд!! и чтоб всегда с юморком) 😘🥂»  «С днём рождения 🥳 здоровья, благополучия и пусть все мечты сбудутся)))❤️», - пишуть в коментарях шанувальники (коментарі подаємо зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Як святкує день народження Соня Плакидюк

Святкувати день народження Соня Плакидюк, очевидно почала ще вчора. В своїй історії в Інстаграм Соня показала свої посиденьки з подругами в «Грибовій хаті» - ресторації в Івано-Франківську. 

Там вона була з Дашею Астаф’євою та Юлією Швецовою. На запитання шанувальників, чим на той момент перебування в «Грибовій хаті» займалися дівчата, Соня відповіла, що вони допивають хріновуху та доїдають сало. Власне, ресторан-садиба «Грибова хата» представляє гостям карпатську кухню.

Видно, що дівчата не сильно наряджалися в ресторацію, обрали більш розслаблений та комфортний стиль з мінімумом макіяжу.

Дівчата зупинилися в готелі «Сhevalier.hotel», судячи з історій в Інстаграмі. Там Даша Астаф’єва влаштувала для іменинниці дикі танці.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Ольга Сумська налякала фанатів "новим" обличчям.

Також портал MY.UA писав, що Тіна Кароль у звабливій сукні показала, що ховає під одягом.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом