28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ПриватБанк попався на махінаціях: як співробітники можуть наживатися на звичайних українцях
ПриватБанк попався на махінаціях: як співробітники можуть наживатися на звичайних українцях

ПриватБанк попався на махінаціях: як співробітники можуть наживатися на звичайних українцях

ПриватБанк вляпався у черговий скандал. Цього разу у банку не прийняли потерті долари, які ж самі видали чоловікові.

До ПриватБанку із скаргою звернувся пан Валерій, який розповів свою ситуацію. Чоловікові треба було поміняти 1000 доларів на гривні. Усі купюри у Валерія були по 100 доларів. У банку ж прийняли тільки три купюри з десяти, пояснивши це тим, що решта доларів сильно потерті, старі і «зношені».

«Все б нічого, але всі долари, що у мене є і були, я знімав у цьому ж банку через касу (зі своєю доларової карти). Я зберігав ці гроші в сейфі, і вони збереглися в тому ж вигляді, в якому мені їх видали тоді в ПриватБанку», - скаржиться чоловік.

Такі долари отримав Валерій у касі ПриватБанку.

Стрічка новин України та світу, соціальні новини в нашому Viber

  Співробітників банку запідозрили в махінаціях

Пан Валерій припускає, що в ситуації винні співробітники банку. У київському відділенні на проспекті Героїв Сталінграду чоловік отримував долари три рази: кожен раз по 8500 доларів. Перші два рази він отримав новенькі купюри, а на третій раз, коли йому запропонували оформити депозит, а він відмовився, в банку йому видали старі потерті долари.

Валерій припускає, що це могло бути звичайним збігом, але також не відкидає й варіанту, що співробітники зробили це навмисне.

«Якщо банк не приймає старі купюри, то звідки у них ці самі старі купюри для видачі з каси? Може бути, що співробітники банку приймають старі купюри по-дешевці (наприклад, у приватних мінял), а потім віддають їх нічого дурникам, які нічого не підозрюють (як я) - і тим самим заробляють на різниці?», - ділиться своїми припущеннями українець Валерій.

У банку відреагували на скаргу чоловіка

Співробітники приватБанку відповіли Валерію на його скаргу. Вони перепросили за можливі незручності й пообіцяли, що скоро все з’ясують та зв’яжуться з чоловіком щодо результатів.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що з'явилися нові подробиці у справі ПриватБанку.

Також портал MY.UA писав, що ПриватБанк почав "чистити" картки клієнтів.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом