Про коронавірус, Росію, хворобу президента: оприлюднені пророцтва Ванги на березень 2021 року
Про коронавірус, Росію, хворобу президента: оприлюднені пророцтва Ванги на березень 2021 року

Про коронавірус, Росію, хворобу президента: оприлюднені пророцтва Ванги на березень 2021 року

Оприлюднені розшифровані передбачення болгарської ясновидиці Ванги на березень 2021 рік для всього світу.

Відповідні пророцтва були опубліковані популярним британським видавництвом.

Що передбачила Ванга на березень 2021 року

Коронавірусна пандемія

Згідно з інформацією британського видавництва, у відповідності до трактування пророцтв Ванги, березень-2021 буде не самим звичайним місяцем. Цей період ознаменується проривом у сфері науки. Так як раніше повідомлялося про пророкування болгарської ясновидиці з приводу страшного захворювання, то можна розуміти, що в цьому місяці буде досягнутий прогрес в процесі пошуку підходящої вакцини.

Примітно також, що деякі джерела вказують: в пророцтвах Ванги є також згадки про інший медпрепарат - той, що допоможе в боротьбі з раковим захворюванням.

Про Росію

Що стосується пророцтв відомої провісниці щодо Росії, то вона віщувала певну загрозу для президента РФ, яка виникне всередині керованої ним країни.

Стрічка новин - в месенджерах Telegram і Viber!

Про весь світ

В одному з пророцтв болгарська пророчиця повідомила, що 45-тий президент США (Дональд Трамп) може тяжко захворіти, причому ця хвороба дасть ускладнення на слух і мозок, і може завдати серйозної шкоди його здоров'ю. Тут варто нагадати, що політик в 2020-му році хворів коронавірусом, так що передбачена Вангою хвороба може бути з цим пов'язана.

Також у пророцтвах Ванги є згадки про три могутні країни і гроші червоного кольору. На думку експертів, мова може йти про Росію, Китай та Індію, а під "червоними грошима" малися на увазі юані і рублі.

Не самими втішними були пророцтва Ванги для європейських країн. Так, згідно з трактуванням перекладачів, Ванга передбачила, що європейцям належить зіткнутися з різними труднощами, включаючи природні катаклізми, тероризм і економічну кризу.

Крім того, в одному з пророцтв Ванги є згадка про якогось червонго дракона, який може захопити світ. Тим не менш, це послання поки повністю не розшифровано.

Варто нагадати, що, насправді, у Трампа виявлені проблеми зі здоров'ям.

А також MY.UA раніше вже повідомляв про прогрес з вакцинацією, так як досвід Ізраїлю показав: вакцина ефективна. Можливо, пророцтва Ванги вже збуваються.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом