Першокласник Мирон Проворов своїм виконанням пісні на "Голос. Діти" змусив дорослих плакати: талант зачаровує
Першокласник Мирон Проворов своїм виконанням пісні на "Голос. Діти" змусив дорослих плакати: талант зачаровує

Першокласник Мирон Проворов своїм виконанням пісні на "Голос. Діти" змусив дорослих плакати: талант зачаровує

На російському телебаченні стартував 8 сезон проекту «Голос. Діти». Участь у шоу вирішив взяти 7-річний хлопчик з Рибінська Ярославської області.  Виконання досить дорослих пісень не залишило байдужим жодного з суддів.

Хлопчик, що навчається в першому класі ліцею в своєму рідному містечку, вирішив здивувати всю країну та показати, як він вміє грати на гітарі та співати. Ведучому Мирон Проворов сказав, що впевнений в тому, що судді зможуть навіть спинами відчути, що хлопчик «потужна людина».

Для конкурсу Мирон обрав культову пісню «Батерейка» гурту «Жуки».  Зачувши вже перші ноти тренери відразу ж стали танцювати та підспівувати. Відомі діячі шоу-бізнесу відмітили, що хлопчик тримається дуже впевнено та без сумнівів дуже талановитий.

Всім трьом суддям дуже сподобався виступ Мирона Проворова. Першою натиснула на кнопку і розвернула своє крісло Світлана Лобода. Відразу ж за нею це зробив Василь Вакуленко.

Не втримався і Єгор Крід, який натиснув кнопку під кінець виконання.

Хлопчик розповів про себе, що він першокласник та часто бешкетує, але навчається добре.

На питання чи не важко йому, досить маленькому співаку, тримати гітару, Мирон бадьоро відповів, що інструмент легкий.

Виступ на біс

Після короткого спілкування з юним співаком судді з’ясували, що хлопчик займається вокалом з педагогом та лише недавно навчився грати на гітарі.

Всі члени журі були настільки зачаровані безпосередністю хлопчика з білокорими кучерями та блакитними очима, що попросили дитину виконати якусь пісню на біс.

Мирон і тут здивував дорослих, зігравши пісню Віктора Цоя «Група крові». Весь зал скандував маленькому виконавцю, а судді сиділи зачаровані його харизмою та чарівністю.

Світлана Лобода подякувала батькам Мирона за те, що виростили таку унікальну дитину. А Василь Вакуленко відмітив гарний музичний смак хлопчика, який йому привив тато.

В якості наставника Мирон обрав Світлану Лободу.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Вокальне шоу «Голос. Діти»

Проект «Голос» став російською версією телевізійного конкурсу «The Voice», який запропонував голландський продюсер Джон де Моль.

Формат шоу полягає в тому, що виконавці мають силою голосу та драйвовим виконанням змусити тренерів розвернути крісла, щоб побачити того, хто співає. Автоматично розворот крісла означає, що тренер хоче бачити учасника в своїй команді.

Шоу настільки сподобалося глядачам, що його аналоги з’явилися в багатьох країнах світу. Також задля більшої чесності та конкурентоздатності продюсери вирішили розділити на окремі проекти дорослих та дітей.

На російському Першому каналі стартував вже 8 сезон «Голос. Діти». Цього разу тренерські крісла зайняли співак Василь Вакуленко (гурт «Баста»), українська опальна співачка Світлана Лобода та молодий співак Егор Крід.

Ведучим шоу незмінно став Дмитро Нагієв. Саме він підтримує виконавців перед виходом на сцену.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що на українському "Голосі країни" наставниця Тіна Кароль підкорила публіку стильним образом в трендовому шкіряному костюму.

В січні на українському телебаченні стартував 11 сезон проекту "Голос країни". Дізнавайтеся всі свіжі новини зі світу шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом