В Москві від голоду померла українська письменниця Аделіна Шелдон: трагедія не залишає байдужих
В Москві від голоду померла українська письменниця Аделіна Шелдон: трагедія не залишає байдужих

В Москві від голоду померла українська письменниця Аделіна Шелдон: трагедія не залишає байдужих

В найманій квартирі в Москві знайшли тіло української письменниці Аделіни Шелдон. Про смерть повідомив власник 22 лютого.

За повідомленням власника квартири, яку з січня минулого року винаймала українка Аделіна Шелдон, 20-річна дівчина була дуже тихою, скромною, освіченою. В усіх сусідів виникало враження, ніби вона з ХІХ століття.

Подробиці інциденту

За попередніми даними Аделіна Шелдон померла від голоду. Про причини смерті поки що відомо мало, але повідомляють, що дівчина дотримувалася жорсткої дієти. Через це Аделіна погано харчувалася, в неї було зневоднення організму.

В щоденнику, який вела письменниця-початківець вона розповідала, що сидить на сухому голодуванні. При огляді квартири поліцейські дійсно виявили надзвичайно мало продуктів харчування.

Слідів насильницької смерті правоохоронці не помітили.

Над розслідуванням справи працює поліція та команда слідчих.

Власник квартири в московському районі Зюзіно розповідає, що він з дружиною намагався не втручатися в особисте життя квартирантки. Всі сусіди дівчину полюбили та ніколи не нарікали на її поведінку.

Чоловік також розповів, що родом вона була з Одеси, але з рідними спілкувалася мало, лише іноді з мамою. Насторожувало лише те, що Аделіна постійно розповідала різні історії про своє походження.

Коли дівчина перестала відповідати на дзвінки, орендодавець вирішив приїхати особисто та перевірити чи все в неї добре. Двері ніхто не відчиняв, а оскільки вони були замкнені зсередини на засув, довелося викликати слюсара.

Коли в помешкання все ж вдалося потрапити, стало зрозуміло, що Аделіна мертва вже не один день.

Ще 4 лютого власник квартири говорив з Аделіною по телефону, вона ні на що не скаржилася та поводилася як завжди.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber! Читайте нас в Telegram!

Хто така Аделіна Шелдон

Аделіна Шелдон – письменниця-початківець. Народилася в Одесі. Навчалася дівчина в Единбурзькому університеті в Шотландії дистанційно.

Аделіна написала книгу – історичну сагу «Вінценосні», котра розповідала про французьку королівську сім'ю XVII-XVIII ст. За словами самого автора, ця сага мала скласти конкуренцію «Грі престолів» Джорджа Мартіна.

Дівчина захоплювалася кінним спортом, тенісом і танцями. Раніше вона розповідала, що не любить себе обмежувати та намагається дотримуватися «наближеного до історичного» правильного харчування.

За однією з версій, вона працювала над своєю книгою та, щоб більш точно передати емоції та почуття героїв, вирішила голодувати сама. Така гіпотеза з’явилася тому, що авторка вважала, що неможливо навчитися писати книги, бо це внутрішні почуття людини, а цьому не вчать в університетах. Писала дівчина з 12 років.

Одна з сусідок зазначила, що Аделіна заборгувала чималу суму за оренду квартири (за місяць проживання в Москві в середньому просять 55 тисяч рублів), а замовлень у неї не було і гроші давно скінчилися. Жити дівчині було ні на що, тому і холодильник був порожнім, вважає сусідка-пенсіонерка.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що пішов з життя російський актор Дмитро Писаренко.

В своїй квартирі знайшли мертввим зірку серіала "Бригада" Віталія Альшанського. Дізнавайтеся свіжі новини про події в Україні та світі на MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом