Зірка серіалу "Свати" Федір Добронравов показав кохання всього життя
Зірка серіалу "Свати" Федір Добронравов показав кохання всього життя

Зірка серіалу "Свати" Федір Добронравов показав кохання всього життя

Федір Добронравов – неймовірно популярний актор. Більшу частину свого життя він грав в театрах. Але по-справжньому відомим російського актора зробив серіал «Свати».

Завжди безжурний Іван Будько, якого зіграв в серіалі «Свати» Федір Добронравов, став кумиром мільйонів людей. В особистому житті Будька все стабільно та зрозуміло, тому зіграти цю роль Добронравову було досить легко.

Актор відомий однолюб. Зі своєю дружиною Іриною чоловік живе з юності.

Добронравов намагається ніколи не засмучувати кохану дружину. З усіх гастролей він привозить жінці подарунки, часто робить сюрпризи.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Історія кохання

Свою майбутню дружину та вірну супутницю життя Добронравов зустрів ще будучи юнаком. Вони навчалися разом в школі, обоє любили самодіяльність, навіть танцювали в парі. Саме тоді і зародилося кохання довжиною в ціле життя.

Дівчина проводжала Федора до армії та чекала демобілізації протягом 2 років.

Одразу після повернення зі служби Федір зробив Ірині  пропозицію руки та серця. Через деякий час в пари народився перший син Віктор. Потім народився Іван. Зараз чоловікам вже 37 та 31 рік.

Старшого сина назвали в честь діда по батьківській лінії. Хлопець здивував усіх, вирішивши стати актором.

Молодший син, що в усьому наслідував старшого брата, також став актором. Популярність прийшла до нього в підлітковому віці. Іван Добронравов зіграв одну з головних ролей в серіалі «Кадетство».

Федір та Ірина Добронравови вже стали бабусею та дідусем. В них є три онучки.

Довгий час сім’я жила в гуртожитку, а Федір шукав себе в різних професіях.

Ірина стала справжнім янголом-охоронцем для чоловіка. Вона підтримала його прагнення стати актором та терпляче чекала вдома з усіх гастролей. Ірина Добронравова завжди відвідувала всі театральні постановки чоловіка.

Працює Ірина Добронравова в одному зі столичних дитячих садочків. Жінці цього року виповниться 59. Далеко не всі знають, що Ірина  - дружина зірки «Сватів», часто вважають, що вони просто однофамільці.

Справа в тому, що жінка дуже скромна та проста, не любить публічності.

Зміна стилю

Раніше прихильники відзначали, що Федір Добронравов виглядав набагато молодше від свого віку. Чоловіку трішки більше, ніж його дружині  - у вересні актор святкуватиме ювілей 60 років.

Не дивлячись на приблизно однаковий вік, фанати постійно помічали, що Ірина виглядає значно старшою за Федора. Часто на спільних фото навіть думали, що це мама актора так гарно збереглася.

 Жінка багато часу проводить вдома, любить домашніх тварин та садівництво, з віком стала схильною до повноти, але все одно слідкує за собою.

Після зміни іміджу актора таких казусів більше не виникає. Тепер Добронравов виглядає поважним сивим дідусем з бородою та в окулярах. 

Чому актор зважився на таку радикальну зміну іміджу достеменно не відомо. Більше за все йому просто потрібно було відійти від образу Івана Будька, з яким дотепер міцно асоціювався Федір Добронравов.

Прихильники зазначили, що новий образ актора дуже старить і раніше він виглядав краще.

Нагадуємо, сайт новин MY.UA  писав, що Федір Добронравов більше не буде виконувати роль Івана Будька в "Сватах".

Мирон Проворов, першокласник з Ярославської області, змусив зал аплодувати стоячи на шоу "Голос. Діти". Дізнавайтеся всі новини зі світу шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом