Зеленський доручив уряду забезпечити виконання рішень РНБО щодо санкцій
Зеленський доручив уряду забезпечити виконання рішень РНБО щодо санкцій

Зеленський доручив уряду забезпечити виконання рішень РНБО щодо санкцій

Відповідний указ оприлюднили на сайті президента України.

Згідно з указом, Кабміну доручено забезпечувати виконання органами виконавчої влади рішень Ради національної безпеки і оборони України. Також в документі йдеться про необхідність заходів щодо притягнення в установленому порядку до відповідальності осіб, винних у невиконанні рішень Ради національної безпеки і оборони України.

"Прем’єр-міністрові України взяти під особистий контроль діяльність керівників органів виконавчої влади щодо забезпечення виконання завдань, покладених на відповідні органи рішеннями Ради національної безпеки і оборони України, введеними у дію указами Президента України", - йдеться в указі.

Членам Ради національної безпеки і оборони України, здійснюючи координацію та контроль у межах своїх посадових повноважень, забезпечувати виконання відповідними державними органами рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами президента України, у встановлеі строки.

  • Нагадаємо, за результатом засідання Ради національної безпеки в оборони 19 лютого санкції було  накладено на 19 юридичних і 8 фізичних осіб, зокрема, на Віктора Медведчука та Оксану Марченко.
  • Також рішенням РНБО накладеносанкції проти "ПрикарпатЗахідтрансу", що експлуатує трубопровід "Самара-Захід"

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо

 
Теги по теме
Владимир Зеленский Кабмин СНБО указ
Источник материала
Поделиться сюжетом