Ані Лорак кардинально змінила імідж: вилитий Гоголь
Ані Лорак кардинально змінила імідж: вилитий Гоголь

Ані Лорак кардинально змінила імідж: вилитий Гоголь

26 лютого Ани Лорак представила відео прем’єру своєї нової пісні «Наполовину». Для цієї роботи опальна українська співачка кардинально змінила образ, чим неабияк здивувала прихильників.

Нова робота Ані Лорак «Наполовину» вже стала хітом. Кліп займає третю сходинку серед трендових відео та найближчим часом може піднятися ще. Кількість переглядів стрімко наближається до мільйона.

Але новий образ співачки не дуже порадував фанатів.

Ані Лорак змінила свою пишну укладку з м’якими хвилями на симетричну стрижку каре з чубчиком.

Коротка зачіска абсолютно не сподобалася прихильникам, хоча дехто відзначив, що до пісні вона підходить, оскільки в Лорак залишилася половина волосся від тієї кількості, що була раніше.

Зазначили також, що останнім часом співачка занадто багато експериментує зі своїм зовнішнім виглядом. Уколи краси, неприродні губи, пластика, а тепер ще і зачіска – на думку багатьох такими темпами Ані Лорак скоро неможливо буде впізнати.

Хоча співачка завжди і так була привабливою жінкою, вона весь час намагається щось «покращити».

Радіють прихильники тільки з того, що очевидно нова зачіска зірки – це всього лише перука для образу в кліпі.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber! Читайте нас в Telegram!

Реакція в мережі

Загалом такий перфоменс зірки назвали невдалим. Стрижка явно не личить співачці.

Найбільш толерантно налаштовані підписними заявили, що звикли до довгого волосся Ані Лорак, тому, цілком можливо, через усталений образ їм важко сприймати щось нове.

Радикально налаштовані фани назвали зачіску «жахом», «жестю» та порівняли жінку навіть з Гоголем.

Відзначили також, що так співачка виглядає значно старшою від свого віку і раніше "було краще".

Пошук нового стилю

Останнім часом прихильники творчості української співачки Ані Лорак, яка обрала місцем для проживання Росію, скаржилися, що улюблена співачка змінила стиль. На їх думку, Ані Лорак шукає якесь нове молодіжне звучання, але їй це не личить.

Останні декілька її робіт не дуже добре сприймалися слухачами.

В своєму Інстаграм зірка анонсувала, що скоро на її прихильників очікує «те, на що вони так довго чекали». Багато хто сподівався, що Лорак нарешті випустить нову пісню українською мовою. Але не сталося.

В пісні «Наполовину» Ані Лорак повернулася до свого типового образу. Стилістика та звучання пісні навіть дуже сподобалося прихильникам.

Відео знімали в київському клубі «Caribbean Club». Не так давно Ані Лорак була помічена в Києві, зокрема вона оприлюднила фото зі своєю кумою Лілією Підкопаєвою з київською геолокацією.

Відвідини столиці України Лорак підтвердила і заявила, що приїжджала виключно у справах. Більш за все саме тоді і знімали відео роботу.

Помітили, що не дивлячись на те, що зірка проживає в Росії, всі свої музичні кліпи вона знімає в Україні.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Лорак зустрічалася з Підкопаєвою в Києві, заявивши, що "не буде спати до ранку".

Мінкульт має намір забрати в Ані Лорак звання "Народний артист України". Дізнавайтеся більше новин зі світу шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом