Чиновники налякали українців: хто не вакцинується, буде мати проблеми
Чиновники налякали українців: хто не вакцинується, буде мати проблеми

Чиновники налякали українців: хто не вакцинується, буде мати проблеми

Схоже, процес вакцинації в Україні проходить дійсно не дуже швидко, адже чиновники вже почали вигадувати, як залякати «відмовників» від вакцинації.

Приміром, мер Миколаєва Олександр Сенкевич вже заявив, що всім тим жителям міста, які відмовляться від вакцинації, доведеться дуже погано.

Доведеться готувати гроші на лікування

Чиновник лякає містян, що якщо вони захворіють і з'ясується, що вони відмовилися перед цим від вакцини, то все лікування від коронавірусу такий громадянин буде оплачувати сам. Причому, мер Миколаєва заявив, що в день на лікування від коронавірусу треба витрачати мінімум п'ять тисяч гривень. Хоча бувають випадки, коли в день потрібно витрачати навіть 10 тисяч гривень.

Тому Олександр Сенкевич заявив, що якщо хворий коронавірусом перед цим відмовився вакцинуватися, то на фінансову допомогу держави розраховувати не варто.

Інші актуальні новини - у нашомуTelegram!

Експерти вже заявили, що можливо подібну тактику оберуть і чиновники в інших регіонах країни.

Кого будуть вакцинувати в першу чергу

Варто додати, що в ЗМІ регулярно з'являються новини про те, що все більше українців відмовляються вакцинуватися вакциною індійського виробництва, яку завезли в Україну. Поки що вакцинація буде проходити серед працівників медицини, а також серед людей старше 80 років.


Керівництво країни запевняє, що індійська вакцина дуже ефективна і безпечна для людського організму. Індійську вакцину на собі відчув навіть президент України Володимир Зеленський, який зробив щеплення в Донецькій області, де був з робочим візитом.

Нагадаємо, раніше MY.UA повідомляв про те, що в "червоні" зони карантину можуть перейти ще 7 областей.

Станом на 1 березня, в Україні виявлено 4 285 нових випадків коронавирусной інфекції, при цьому 1 701 чоловік одужав.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом