Всесвітній день письменника: Ніцой привітала українців, вони відразу згадали її "к*рва, прибила б" та інші фразочки
Всесвітній день письменника: Ніцой привітала українців, вони відразу згадали її "к*рва, прибила б" та інші фразочки

Всесвітній день письменника: Ніцой привітала українців, вони відразу згадали її "к*рва, прибила б" та інші фразочки

3 березня Україна відзначає День письменника, а тому саме час звернутися до творчості, а вірніше, до висловлювань сучасних письменників країни, як наприклад, Лариси Ніцой.

Пані Ніцой на своїй сторінці в Facebook привітала всіх українців з Днем письменника. Вона нагадала, що Україна знаходиться чи не на останніх місцях в рейтингах найбільш читаючих націй планети. Крім того, вона додала, що в Україні взагалі немає такої професії, як письменник. Також Ніцой додала, що в Україні купують дуже мало книг, а тому письменники повинні ходити на основну роботу, щоб вижити, а писати можуть тільки у вільний від роботи час. Крім того, Лариса Ніцой не залишає сподівань, що коли-небудь письменники будуть дуже затребувані в нашій країні, адже без них не було б ні абетки, ні казок для дітей, ні культових романів.

В свою чергу MY.UA вирішив зібрати найбільш скандальні висловлювання самої Лариси Ніцой, адже вона славиться на гострі слівця.

Вважає дітей недорозвинутими 

Наприклад, письменниця різко висловилася щодо юної української блогерши, яка в соцмережах заявила, що нічого не винна ні Україні, ні українській мові. Тоді Лариса Ніцой написала таке на адресу дівчини: «Це недорозвинене створіння, у якого з гнилого рота вивалюються матюки на українську мову - дуже хотіло випендритися і стати зірочкою...».

А ще Лариса Ніцой дуже любить сперечатися з касирами у супермаркетах, які розмовляють російською мовою. Восени минулого року вона посперечалася на цьому грунті з однією з касирок, а потім на своїй сторінці в соціальній мережі назвала її непристойним словом: «Вони і далі (йдеться про керівників маркетів. – Ред.) беруть на роботу упоротых і «бестолочей».

Міністру освіти теж перепало 

А ще у свій час Ніцой невтішно відгукнулася про міністра освіти Лілію Гриневич, яка була на посаді в 2016-2019 роках.

"[Міністр освіти Лілія] Гриневич повернула до школи підручник з двоглавим орлом і російським триколором.[...] ЩО?! Шкіл з українською мовою навчання, перші класи, вчать мокшанську мову?! Наші маленькі українські діти?! [...] Відкрила сайт МОН і пережила справжній шок. Я цей підручник два роки тому вилучила! Затрусилися руки. Якби переді мною була в той момент міністр, я б не знаю, що їй зробила. К*рва. Прибила б", - обурилася Ніцой на своїй сторінці Facebook.

Ну і, звичайно, саме невтішне висловлювання щодо дитячих таборів.

"Яким чином на території України в літніх таборах відпочивають діти з окупованих територій на рівні з дітьми бійців АТО? І в цих таборах діти "сепарів", я вибачаюся, розповідають дітям бійців АТО, що вони "хохли", що Москва - "країна forever"... ", - зазначила вона в ефірі каналу ZIK.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Юрій Луценко стане телеведучим на українському каналі. Українські співачки Ольга Полякова та NK пристрасно поцілувалися прямо в ефірі шоу "Маска".

Не пропустіть наші актуальні новини на каналі вTwitter і читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом