У Києві вночі вбили поліцейську – підозрювану вже затримали
У Києві вночі вбили поліцейську – підозрювану вже затримали

У Києві вночі вбили поліцейську – підозрювану вже затримали

У Києві близько 3-ї ночі неділі, 7 березня, знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Як повідомила столична поліція, інцидент стався у Дарницькому районі столиці, на вулиці Бажана.

Згодом з'ясувалося, що загибла є співробітницею правоохоронних органів – це старша інспекторка одного з департаментів Нацполіції, 1983 року народження.

На місце злочину прибули слідчі, залучили кінологів і криміналістичну лабораторію. Після оперативних слідчих дій – була затримана підозрювана у вбивстві.

"Місце події ретельно обстежили. Відразу опитали свідків та очевидців. Завдяки злагодженій роботі слідчих та оперативників центрального апарату Нацполіції та поліції Києва вдалося встановити підозрювану у вбивстві поліцейської. Її затримали у порядку статті 208 КПК України. Відомо, що жінки товаришували. Слідчі відпрацьовують усі версії скоєного", – відзвітував начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Наразі вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Їй повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader