19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лікар Євгеній Комаровський не стримав емоції: «Ми проср*ли свою країну»
Лікар Євгеній Комаровський не стримав емоції: «Ми проср*ли свою країну»

Лікар Євгеній Комаровський не стримав емоції: «Ми проср*ли свою країну»

Телеведучий, блогер, автор книг  та лікар Євген Комаровський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні. Він зазначив, що всі рішення влади стосовно боротьби з пандемією скоріше політичні, ніж медичні.

Євгеній Комаровський заявив, що в цілому коронавірусу стало менше, але в окремих регіонах, наприклад, на Західній Україні, його ще багато.

Проблема, на думку лікаря, в тому, що люди не розуміють про які штами та мутації вірусу йде мова. А в Україні немає відповідних лабораторій, які можуть це з’ясувати.

Тому Комаровський звернувся до всіх олігархів, які його дивляться, з проханям подарувати державі таку лабораторію.

Ситуація з коронавірусом в Україні

На думку телеведучого, Україна може показати всьому світу наочний приклад того, що буде, якщо з вірусом нічого не робити.

Звичайно, виправився далі Комаровський, щось в державі роблять, але всі ці дії носять профілактичний характер. Вони спрямовані тільки на те, щоб у світі «на Україну не показували пальцем» партнери з Європи та Америки.

«Всі карантини, всі профілактики, всі заборони – це, по великому рахунку, фікція» - болісно заявив найвідоміший український лікар.

Він також додав, що 50% всіх тестувань також фіктивні.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber! Читайте нас в Telegram!

Коли закінчиться пандемія

За словами Євгенія Комаровського під час інтерв’ю Дмитрові Гордону, скоріше за все тотально пандемія закінчиться до кінця 2022 року.

Саме тоді будуть зрозумілі алгоритми по створенню колективного імунітету, вакцинації та тестуванню.

Крім того кінець пандемії Комаровський пов’язує напряму з вакцинацією. США заявили, що закінчать вакцинацію вже в серпні цього року.

На думку Комаровського, це означає, що всі виробники якісних вакцин, щоб не втрачати прибуток, на який вони розраховують, почнуть масово продавати свої препарати не лише «багатим країнам», а всім.

Таким чином, з’явиться шанс, що до кінця 2022 року всі зможуть отримати саме якісні вакцини, наголосив Комаровський.

Сам лікар вакцинуватися однозначно буде. На його думку, якщо публічна людина не хоче з якихось причин вакцинуватися, нехай краще промовчить про це.

Рівень життя в країні

Євгеній Комаровський жорстко розкритикував рівень життя в Україні.

«Ви вважаєте, що ми розвинута країна? Ми були розвинутою країною. Ми в космос ракети запускали, в нас була ядерна зброя, кращі сили. Ми проср*ли все, що могли. Знищили армію» - емоційно зазначив Комаровський.

Тому на його думку, критикувати Індію, яка має ядерну зброю, виробляє автомобілі, навчає одних з найкращих програмістів у світі, виробляє 65% вакцин всього світу, Україна просто не має права.

Вчені, заводи, біотехнології – все це в Україні безнадійно відстало від світових тенденцій. І, за словами Комаровського, єдине, що можуть говорити українці «ми ж круті, як ми можемо купувати вакцину в якоїсь відсталої Індії».

За такі слова Гордон назвав Комаровського «ватником» і той погодився.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що МОЗ б'є тривогу стосовно поширення коронавірусу в Україні.

Євгеній Комаровський поділився своєю думкою стосовно ефективності та якості індійської вакцини. Більше новин медицини дізнавайтеся на MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом