Радником Разумкова обрали соратника Януковича
Радником Разумкова обрали соратника Януковича

Радником Разумкова обрали соратника Януковича

Обрано нового радника спікера Верховної Ради України - соратника Януковича і відкритого противника Революції Гідності Сергія Чернова.

Про це повідомляє Telegram-спільнота "Україна 24/7".

Подробиці про нове призначення Сергія Чернова

Так, скандально відомий Сергій Чернов був призначений на посаду позаштатного радника керівника парламенту Дмитра Разумкова.

Тепер новообраний радник буде займатися питаннями самоврядування на місцях.

Що відомо про Сергія Чернова

Варто нагадати, що Сергій Чернов в період з 2020-го року перебував на посаді голови Харківської обласної ради. До того ж він був одним з членів організації "Національна гвардія", символікою якої служила георгіївська стрічка.

Крім того, що Чернов підтримував режим Януковича, він також відомий за виправдувальну полеміку з приводу дій "Беркута" на Майдані. Так, на одній із сесій Харківської обласної ради в 2014-му році він, разом з іншими регіоналами, був одягнений у футболку з написом "Беркут" і підтримував заяву голови Харківської ОДА Михайла Добкіна про те, що необхідно "дати відсіч скаженим нацистам".

Нагадаємо, що Добкін тоді заявив, що "палити, ламати - це до себе туди, в "Бандерштат".

Читайте актуальні новини в Telegram!

Тоді ж у ЗМІ поширили інформацію про збір фракцією Партії регіонів в Харківській обласній раді 150 тисяч гривень на потреби "беркутівців", які захищають Януковича на Майдані в Києві.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Viber!

Дані про цей факт разом з фото зберігаються в архіві одного з інформаційних порталів міста Харків Медіапорт.

Варто нагадати, що раніше сайт MY.UA повідомляв інші свіжі новини політики, а також ви можете прочитати у нас політичні новини за останню годину.

Так, ми повідомляли про нове призначення Оксани Маркарової, яке Президент України Володимир Зеленський підписав у четвер, 25 лютого.

Також ми повідомляли, що посол Ізраїлю оскандалився гучною заявою про Бандеру.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас також у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом