Арахамія назвав лайку Арестовича у Facebook "мережевою етикою" і зізнався, що сам активно зловживає нецензурною лексикою
Арахамія назвав лайку Арестовича у Facebook "мережевою етикою" і зізнався, що сам активно зловживає нецензурною лексикою

Арахамія назвав лайку Арестовича у Facebook "мережевою етикою" і зізнався, що сам активно зловживає нецензурною лексикою

Керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що нецензурна відповідь спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, який відправив "на**й" користувача Facebook після прохання писати українською, є "мережевою етикою". Арахамія також зізнався, що йому і самому інколи ледь вдається стримуватися, аби не сказатинецензурне слово.

Про це Давид Арахамія розповів журналістам 17 березня.

"Я дуже люблю нецензурну лексику. І нею зловживаю дуже активно, але на камеру намагаюся мінімізувати цей процес", - сказав нардеп.

На запитання журналістки, чи загрожує Арестовичу штраф за лайку у Мережу, Арахамія відповів: "Ні, це наша народна мова. Чому ми маємо за це штрафувати людей?".

Арахамія також заявив, що не чув про інцидент, але уточнивши у журналістів, де саме застосував лайку Арестович, сказав, що на особистій сторінці це не заборонено і порадив "не робити інформаційної сенсації".

"Facebook війни - це нормальний наш процес, в якому ми живемо. Коли людина якась хамить, я сам дуже важко стримуюся у своєму Facebook. У Facebook є свій, як то кажуть, "мережевий етикет". І згідно з цим "мережевим етикетом", люди можуть на своїй сторінці, якщо якась людина прийшла і навчає вас життю, може вас ображати, ви можете відповісти як завгодно, тому що це ваш Фейсбук, а не офіційна сторінка. Не треба робити з цього інформаційні сенсації", - заявив Арахамія.

Наприкінець, голова "Слуги народу" додав: "Я у своєму Фейсбуці теж можу матюкатися".

Нагадаємо, речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович спричинив скандал у Мережі через свій пост російською мовою і нецензурну лайку.Він опублікував інформацію щодо чергового засідання групи — традиційно російською мовою, що викликало шквал критики. А потім просто відправив "на х**" одного із коментаторів.

Своєю чергою, народна депутатка від "Слуги Народу" Євгенія Кравчук вважає неприпустимою поведінку спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестовича.

Відео Новини України: чи можуть притягнути політиків до відповідальності за нецензурну лайку в Інтернеті

На прохання писати українською - трибуквена вказівка куди йти російською. Радник голови Тристоронньої контактної групи Олексій Арестович нецензурно вилаявся в коментарях під своїм постом. Така реакція обурила користувачів, дехто вже вимагає звільнення Арестовича. Чи є якась відповідальність за такі висловлювання, та як часто наші політики вживають міцне слівце - дивіться.    

Новини України: чи можуть притягнути політиків до відповідальності за нецензурну лайку в Інтернеті
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader