20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Київську підземку замінували: список станцій
Київську підземку замінували: список станцій

Київську підземку замінували: список станцій

Як йдеться в повідомленні КП "Київський метрополітен" в Facebook, раніше надійшов анонімний дзвінок про замінування.

Приєднуйтесь до нас у Viber!

Отже: станції: "Театральна" + пересадочний вузол на "Золоті ворота"; "Палац спорту" + пересадочний вузол на "Площа Льва Толстого"; "Майдан  Незалежності"; "Хрещатик"; "Академмістечко"; "Червоний хутір"; "Героїв Дніпра" зачинено на вхід та вихід.

"Надійшов анонімний дзвінок про мінування!", - йдеться в повідомленні. 

Інформація про відкриття станцій буде опублікована одразу після завершення перевірки.



Всі свіжі новини - у нашому Telegram!

Метро "атакують" часто

Відзначимо, що столичну підземку мінують регулярно. Так, на початку березня поточного року в Києві повідомляли про замінування станцій метро "Університет" і "Хрещатик". Пізніше станції п ровер і відкрили для пасажирів.

Вибухонебезпечних предметів не було виявлено. Інформація про замінування не підтвердилася.

Хто і навіщо мінує метро 

Директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко вже заявляв, що "багато хто з цих повідомлень про "мінування" йдуть з непідконтрольних територій або з-за меж нашої держави, перш за все з території країни-агресора, і з використанням різних високотехнологічних програм - роботизованих месенджерів , e-mail тощо. Вони були, є і будуть. Наше завдання - мінімізувати цей ризик саме в випадках, коли до таких псевдомінірованіям вдаються реальні фізичні особи, особливо на нашій території. Різні люди це можуть бути і залучаються до відповідальності якісь то жартівники, не зовсім здорові люди, які під впливом різних подій вдаються до цього, намагаючись створити такий комунікаційний ефект".

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

А глава правління Асоціації професіоналів корпоративної безпеки Іван Герасимович стверджував, що "якщо щось відбувається, відразу варто ставити питання - навіщо і кому це вигідно".



"Буває багато випадків, коли мінували торгові центри, і ми тоді побачили, що відсутня ефективна взаємодія між відповідними правоохоронними органами і спецслужбами. Те, що відбувається сьогодні з мінуванням - це наслідок недопрацювання. А коли в системі є слабкі місця, то ними користуються різні люди: або політики, або просто радикально налаштовані люди, або просто ті, які хочуть прославитися, або психічно нездорові люди", - сказав він.

Більше новин про транспорт читайте на порталі MY.UA.

Нагадаємо, раніше MY.UA повідомляв про те, що президент України Володимир Зеленський підписав закон, згідно з яким в Україні збільшуються штрафи за порушення ПДР.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся новини України!

Источник материала
Поделиться сюжетом