День без обстрілів: на Донбасі підозріле затишшя
День без обстрілів: на Донбасі підозріле затишшя

День без обстрілів: на Донбасі підозріле затишшя

Як повідомляє пресслужба штабу операції Об’єднаних сил у Фейсбуці, від початку доби 19 березня не зафіксовано обстрілів з боку російських окупантів на Донбасі.

«Протягом поточної доби, 19 березня, обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації по позиціях українських захисників не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

На сайті MY.UA ви зможете подивитися і інші новини зі сходу України за останню годину онлайн.

Домовленності щодо припинення вогню 

Також підкреслюється, що Збройні сили України неухильно дотримуються досягнутих домовленостей щодо припинення вогню та є послідовними у виконанні взятих на себе зобов'язань.

Крім того, у штабі запевнили, що українські військові й надалі контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Iм'я бійця, який вчора загинув

Красилівський районний військовий комісаріат повідомив, що під час вчорашнього обстрілу неподалік населеного пункту Південне внаслідок кульового поранення в голову загинув контрактник Пасєка Віктор Степанович. Військовослужбовець був родом із села Мончинці, що на Хмельниччині.

Стрічка новин України та світу - в нашому Viber та Telegram!

"18.03.2021 року отримав кульове смертельне поранення в голову військовослужбовець служби за контрактом молодший сержант Пасєка Віктор Степанович, 08.06.1965 року народження", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше MY.UA повідомляв про те, що внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав кульове поранення не сумісне з життям. Це сталося 18 березня. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны