Ані Лорак повернулася в Україну: співачка приготувала багато новинок
Ані Лорак повернулася в Україну: співачка приготувала багато новинок

Ані Лорак повернулася в Україну: співачка приготувала багато новинок

Українська співачка Ані Лорак, котру громадськість осудила за бажання виступати та жити в Росії, приїхала до Києва. Відомо, що зірка знімає в Україні всі свої кліпи.

Співачка Ані Лорак, яка зараз проживає та будує кар’єру в Росії, приїхала в Київ. Про причини її візиту до української столиці поки що невідомо.

Про своє перебування в Україні Лорак повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Вона поставила позначку геолокації на фото, тим самим вказавши, що знаходиться в Києві.

«Ціль – встигнути все! Готуємо для вас багато нового, цікавого та незвичайного», - підписала співачка фото на фоні «ЦУМ».

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Версії причин приїзду Ані Лорак

У ЗМІ висунули версію, що співачка прилетіла до Києва з презентацією своєї нової роботи «Наполовину». Прем’єра пісні відбулася 25 лютого.

24 березня Ані Лорак з’явилася в ефірі українського радіо «Люкс ФМ», ведучим якого є новоспечений холостяк Слава Дьомін.

Нагадуємо, що після 13 років шлюбу радіоведучий розлучився з дружиною Ксенією Міщенко. Про це стало відомо в січні цього року.

Візит на українську радіостанцію Лорак показала в соціальній мережі Інстаграм. Вона позувала біля мікрофону, щось захоплено розповідаючи слухачам, та знялася в обнімку з Дьоміним.

Особисте життя Ані Лорак

На початку березня цього року Філіп Кіркоров влаштував вечірку в Москві в честь презентації пісні «Sugar» своєї підопічної Наталії Гордієнко. Дівчина буде представляти з цією піснею на конкурсі Євробачення-2021 Молдову.

Філіп Кіркоров являється продюсером співачки. Звичайно Ані Лорак, якій свого часу Кіркоров також допомагав з участю на Євробаченні, прийшла підтримати друга.

Цікаво, що співачка з’явилася на заході під ручку з колишнім чоловіком та батьком її доньки Муратом Налчаджиоглу.

Нагадуємо, що пара розлучилася в січні 2019 року з гучним скандалом. Тоді у ЗМІ з’явилися фото-докази того, що Мурат неодноразово зраджував українській співачці.

Ані стала ініціатором розлучення та після того колишнє подружжя ніде не з’являлося разом.

У ЗМІ припустили, що експодружжю вдалося налагодити стосунки заради спільної дочки – 9-річної Софії.

Новим обранцем української співачки став Єгор Гліб, який молодший від неї на 15 років. Спочатку стосунки між ними були лише діловими – Ані хотіла записати на його студії пісню. Але через деякий час між знаменитостями спалахнули романтичні почуття.

З дочкою Лорак Софією Єгор також знайшов спільну мову, але на звання батька не претендує. Він позиціонує себе, як старшого товариша. Пара разом працює та відпочиває, про що свідчать численні фото в Інстаграм.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Ані Лорак кардинально змінила імідж для нового кліпу.

Мінкульт України пропонує позбавити Ані Лорак звання "Народна артистка України". Читайте всі свіжі новини шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны