6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Діма Монатик святкує день народження: як співак збирається відзначати ювілей
Діма Монатик святкує день народження: як співак збирається відзначати ювілей

Діма Монатик святкує день народження: як співак збирається відзначати ювілей

Один з найуспішніших українських музикантів Дмитро Монатик 1 квітня святкує день народження. Співаку виповнилося 35 років.

Дмитро Монатик, котрий за фахом є юристом, але по факту став одним з найвідоміших співаків та танцівників в Україні, сьогодні, 1 квітня, святкує день народження.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм співак записав цікаве коротке відео.

«Ідеї та цілі стають ширшими – остання рифма в мої 34», - пожартував Дмитро.
Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Як святкувати день народження 1 квітня

Дмитро Монатик народився в День сміху, або як його часто називають День усіх дурнів. Прийнято, що цього дня всі жартують один над одним, розповідають якісь небилиці та постійно намагаються «підловити» друзів та близьких.

Дівчата за традиціями намагалися обдурити якомога більше людей, щоб в майбутньому верховодити в родині.

У європейських країнах прийнято посилати дітей за чимось неіснуючим, тим, що не можна принести. У США найпоширенішим розіграшем є прив’язаний на мотузку гаманець на дорозі.

Дмитро Монатик зізнався, що йому звично святкувати день народження та День сміху в один день. З ним жартували, як і з усіма, років до 16. Починаючи вже з інститутських років, 1 квітня перетворилося для Дмитра більше на святкування дня народження.

Святкувати ювілей Монатик збирається вдома в сімейному колі. Він поділився, що вже має досвід святкування на карантині. Тому ніякого пишного свята не планує. Співак запросив тільки найближчих друзів.

Він зазначив, що хотів відсвяткувати по-іншому, але ситуація склалася саме так.

Та артист не сумує, він вважає, що коли рідні і близькі поруч – нічого більше для щастя не потрібно. Про це співак розповів "Сніданку з 1+1".

Прихильники співака активно вітають його зі святом та бажають всього найкращого.

Успіхи Монатика

Дмитро Монатик став тим артистом, який показав величезний злет. В його успіх багато хто не вірив, він приймав участь у різних талант шоу, де не перемагав. Десятки разів Дмитро чув відмови, та йшов далі.

Зрештою, Дмитро Монатик довів, що може стати супер зіркою та збирати стадіони. Він своїм прикладом показав, що те, що здається зовсім далеким та неможливим, насправді реальне.

Про Монатика кажуть, що він «артист з великим серцем та надзвичайно щирими емоціями».

Дмитро також показав себе, як хорошого наставника. Він вже третій сезон поспіль збирає унікальні команди на шоу «Голос країни».

Нещодавно співак презентував нову відео роботу на пісню «Ресницы безопасности», де використав архівні відео з різних концертів та виступів, показав свою дружину Ірину та своїх синів.

Він поділився, що насправді така ідея з’явилася в його команди вже давно і зараз вони вирішили її реалізувати.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що дружина Монатика Ірина супроводжує чоловіка на різних проектах.

Володимир Остапчук опинився у центрі "війни" між колишньою дружиною та нинішньою дівчиною. Всі новини шоу-бізнесу шукайте на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом