Дані розвідки: Росія перекидає до кордону з Україною своїх військових
Дані розвідки: Росія перекидає до кордону з Україною своїх військових

Дані розвідки: Росія перекидає до кордону з Україною своїх військових

Командування ЗС РФ доукомплектовує бойові підрозділи Південного військового округу ЗС РФ за рахунок перекидання військових з Західного, Центрального та Східного військових округів.

Як заявила речниця Міноборони Марія Сальник з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони, командування ЗС РФ продовжує нарощувати бойові можливості російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях, зокрема, за рахунок посилення взаємодіючих з’єднань і частин, дислокованих на території Росії поблизу кордону з Україною.

Противник збільшує резерв

"З початку квітня здійснюється доукомплектування бойових підрозділів Південного військового округу ЗС РФ за рахунок прибуття у відрядження особового складу на невизначений термін зі складу Західного, Центрального та Східного військових округів ЗС РФ. У такий спосіб командування противника збільшує постійний резерв для можливості швидкого доукомплектування першого та другого армійських корпусів кадровими російськими військовослужбовцями", - сказала вона. 

Всі новини України у нашому Viber!

Однак, за словами Сальнік, внаслідок недотримання заходів безпеки при поводженні зі зброєю і боєприпасами зростає кількість безповоротних і санітарних втрат серед російських окупантів. 

Всі новини України, новини зі Сходу - у нашому Telegram!

Загинули російські військові

Так, 4 квітня у одному зі з’єднань противника загинули двоє російських військовослужбовців і один отримав важке поранення у результаті вибуху мін, які зберігались з порушенням заходів безпеки.

Бойовики зривають "тишу"

Протягом минулої доби, 5 квітня, в районі операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Загинули двоє українських бійців.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Головне управління розвідки Міністерсва оборони попереджає, що Російська Федерація готова до широкомасштабних провокацій проти України.

Також портал MY.UA писав, що в Росії відмовилися від повернення режиму "тиші".

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом