Учасниця шоу "Холостяк-11" розповіла, як Міша Заливако врятував її
Учасниця шоу "Холостяк-11" розповіла, як Міша Заливако врятував її

Учасниця шоу "Холостяк-11" розповіла, як Міша Заливако врятував її

Головний герой 11 сезону проекту «Холостяк» бізнесмен з Харкова Михайло Заливако влаштував учасниці Даші побачення в кімнаті страхів.

На телеканалі СТБ відбувся вже 5-й випуск романтичного реаліті «Холостяк». Михайло Заливако та претендентки на його серце провели насичений тиждень у Львові. Побачення в кімнаті страхів, бібліотеці та СПА, ще один пристрасний поцілунок та нова фаворитка холостяка – ось чим запам’ятався черговий випуск шоу.

Побачення Даші та Михайла пройшло досить незвично. Кавалер запросив учасницю відвідати кімнату страхів.

Даша пізніше подякувала холостяку за можливість подолати свої страхи та підтримку. Про це дівчина написала в соціальній мережі Інстаграм.

Читайте нас в Telegram і Viber!

Враження дівчини

За словами самого Михайла страхи є в кожного і це нормально. Він захотів стати для Даші тією людиною, яка допоможе їй побороти переживання та покаже, що з підтримкою «правильної» людини все можна перемогти.

Даша розповіла, що пережила справжню бурю емоцій. Дівчина не знала, що робити в кімнаті та як себе поводити, але змогла довіритися чоловікові та не помилилася. Саме завдяки Михайлові, вона змогла «кайфонути» та пережити такі емоції, яких раніше ніколи не відчувала.

«Але як би, страшно мені не було, я знала, що я в надійних руках!», - підсумувала дівчина.

Як зізналася Даша, вона боїться висоти та клоунів.

Дівчина продовжила участь у шоу, а церемонію вручення троянд назвала найкрасивішою на проекті.

Як пройшло побачення

Михайло відразу ж повідомив Даші, що вони відвідають одну з найстрашніших кімнат страху в Україні. Дівчина ж попередила його, що йому потрібно було запастися берушами, оскільки вона точно буде кричати.

Інструктор наділа на голови пари спеціальні мішки та озвучила правила гри. На початку проходження квесту Михайла та Дашу розділили та закували в ланцюги.

Дівчина мала знайти ключ та звільнити себе, а потім допомогти Михайлові. Але вона настільки злякалася, що не могла поворухнутися і просто стояла та кричала.

Михайло, котрий чув ці крики, вирішив діяти сам – він просто розірвав ланцюги та пішов рятувати дівчину, порушивши правила гри.

Даша стояла та плакала, тож Михайлові довелося самостійно шукати ключ, щоб її звільнити. Для того, аби отримати підказку, де заховано ключ, Михайло погодився на удар електрошоку, але заряд був маленький, тож чоловіка це лише повеселило.

Даша дуже боїться клоунів, тож на неї чекало потрясіння, коли клоун у страшній масці вистрибнув на них з-за рогу. Дівчина просто втекла з криками, а Михайла ця ситуація розсмішила.

Всі завдання довелося проходити Михайлові, а Даша просто ховалася за його спиною.

Учасниця проекту зізналася, що насправді вона "сильна жінка", але в квестовій кімнаті Михайло допоміг їй відчути себе «маленькою, беззахисною та дуже жіночною».

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Михайло Заливако попрощався зі ще однією учасницею шоу.

Учасник "Холостячки" Андрій Рибак розповів, чим радує свою дівчину. Більше новин шоу-бізнесу дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом