«Холостяк-9» Нікіта Добринін відвіз вагітну дружину Дашу Квіткову в Дубай: «Люблю нашу сім’ю за спонтанність»
«Холостяк-9» Нікіта Добринін відвіз вагітну дружину Дашу Квіткову в Дубай: «Люблю нашу сім’ю за спонтанність»

«Холостяк-9» Нікіта Добринін відвіз вагітну дружину Дашу Квіткову в Дубай: «Люблю нашу сім’ю за спонтанність»

Блогерка Даша Квіткова та ведучий Нікіта Добринін зовсім скоро стануть батьками. Нещодавно Квіткова опинилася в лікарні, тож тепер коханий чоловік вирішив порадувати її та відвезти в теплі краї.

Даша Квіткова повідомила, що «їхнє тріо вирушає в тепло». Як розповіла дівчина, Нікіта розбудив її зі словами, що в неї є 20 хвилин, щоб зібрати валізу.

«Саме з цих слів почався сьогодні мій ранок. Мене довго вмовляти не треба, тому через хвилин 30 ми вже сиділи в таксі і їхали в аеропорт. Люблю нашу сім’ю за спонтанність», - поділилася новиною Квіткова з підписниками в соціальній мережі Інстаграм.

За словами Даші, чоловік везе її та ще ненароджене маля в Дубай. Квіткова зізналася, що ще ніколи там не була.

Як себе почуває Квіткова

Даша Квіткова вже перебуває на 26-му тижні вагітності. В неї, як і раніше, болить спина. За словами дівчини, вона вже звикла до цього та майже не звертає уваги.

Також квіткова поскаржилася на риніт вагітних. В неї закладений ніс та нежить.

Лікарі стверджують, що риніт може з’явитися у 18 – 42% вагітних. Він триває близько 6 тижнів, потім може зникнути і з’явитися знову. Остаточно риніт припиняється, як правило, через 2 тижня після пологів.

Найкраще риніт лікується сольовими зрошеннями, саме тому Нікіта Добринін і вирішив, скоріше за все, повезти дружину на море.

Даша повідомила, що загалом відчуває себе прекрасно. Вони кожного дня спілкуються з майбутнім «маленьким чудом», а він відповідає тим, що активно «боксує» маму.

«Загалом, все стабільно добре», - підсумувала Квіткова.

Вона заспокоїла своїх прихильників, повідомивши, що лікар дозволив їй летіти на відпочинок.

Нагадуємо, що нещодавно Даша Квіткова опинилася в лікарні через сильні болі в спині. Виявилося, що її турбують проблеми з нирками. Коліки були настільки сильними, що Квіткову протримали в лікарні не один день.

Перебування в клініці вона порівнювала з відпочинком в санаторії, де можна лише лежати, читати, дивитися програми по телевізору.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Як протікає вагітність

Даша Квіткова постійно ділиться своїми відчуттями та станом у соціальній мережі Інстаграм. Вона розповіла, що в них з чоловіком все добре з інтимним життям та вона не уявляє, як пара може 9 місяців не мати інтимних стосунків.

Дівчина не вірить в забобони, активно купує речі для малюка, підстригає волосся. Вона заявила, що вірить в те, що з людиною трапляється тільки те, про що вона сама думає.

У Квіткової почав різко змінюватися настрій – вона може сміятися, а потім без причини почати плакати. Також дівчина розповіла, що постійно хоче їсти.

Блогер зазначила, що харчується нормально, їсть звичні порції, не обмежує себе, але постійно відчуває голод. Також дівчину мучить печія, що не є рідкістю для вагітних.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Даша Квіткова потрапила до лікарні.

Учасниця "Холостяк-11" розповіла, як Міша Заливако врятував її. Більше новин про життя відомих людей читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом