Чоловік плюнув касиру в обличчя після прохання вдягнути маску. Скандальне відео
Чоловік плюнув касиру в обличчя після прохання вдягнути маску. Скандальне відео

Чоловік плюнув касиру в обличчя після прохання вдягнути маску. Скандальне відео

На одній із українських АЗС чоловік плюнув в обличчя касиру на прохання вдягнути захисну маску.

Про інцидент розповіли в «Києві оперативному». У четвер, 8 квітня, чоловік на автівці Mazda заїхав на АЗС ANP за адресою Харківське шосе, 68. У приміщення станції він зайшов без засобів індивідуального захисту. Коли касирка попросила його вдягнути маску, чоловік відразу почав висловлювати невдоволення, сперечатися, а потім плюнув працівниці в обличчя. Після цього чолов’яга зник з місця пригоди, однак його вчинок зафіксували камери спостереження.

Стрічка новин України та світу, новини суспільства в нашому Viber

Хто цей чоловік

Згодом «Київ оперативний» опублікував інформацію про кривдника. Ним виявився українець Віталій бяльський із Кривого Рогу.

«Цей харкач - українець. Звуть його Віталька Олександрович Бяльский, 1975 року народження. Народився Віталька у місті Кривий Ріг. Хто зна - може то у нього така манера спілкування і вдома він так само себе поводить із рідними...», - написали в мережі представники пабліку. Додали також фото «харкача».

Українці обурені

Вчинок чоловіка викликав різко негативну реакцію в суспільстві.

«КривоРогульну скотиняку повинні знайти близькі дівчини і обов'язково покарати, це вже переходить усі межі!», «Худоба»,» где берутся такие деб*лы)», «Вот тебе и культурный представитель АЕ региона 🙈», «А все банально ... Его отказались обслуживать потому что без маски а маску по класике оставил на ручке кпп или зеркале ... Но не в коем случаи не оправдываю его действия...», «Скотиняка. Однозначно штраф і громадські роботи на тій же АЗС», - пишуть українці в мережі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Всі новини України та світу, новини регіонів в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що нещодавно в Кременчуці стався "масковий скандал". Там жінку в транспорті попросили вдягнути маску, відреагувала вона неочікувано. 

Також портал MY.UA писав, що поліцейський побив жінку в "Ашані" через відсутність маски.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом