"Тв*рюка": в Кременчуці жінці зробили зауваження через маску. Вона відкрила рота і тут Остапа понесло
"Тв*рюка": в Кременчуці жінці зробили зауваження через маску. Вона відкрила рота і тут Остапа понесло

"Тв*рюка": в Кременчуці жінці зробили зауваження через маску. Вона відкрила рота і тут Остапа понесло

У місті Кременчук, що на Полтавщині, стався грандіозний «масковий» скандал в громадському транспорті.

В Україні уже понад рік безчинствує коронавірус, населені пункти на карантині, а в Міністерстві охорони здоров’я наполегливо просять всіх дотримуватися карантинних обмежень та виконувати три неписані правила під час пандемії: носити засоби індивідуального захисту, мити руки та зберігати дистанцію.

Тим часом у Кременчуці Полтавської області стався прикрий інцидент у міському автобусі. Чоловік зробив пасажирці зауваження, щоб вона вдягнула маску у транспорті. Однак жінка, очевидно, вирішила, що карантинні обмеження на неї не розповсюджуються. Вона розкричалася та вкрила чоловіка грубою лайкою. Відео інциденту опублікували у пабліку «Ху*овий Кременчук».

Деталі інциденту

Маска у жінки була, однак її вона спустила на підборіддя, що все-одно є порушенням. Неправильне носіння маски прирівнюється до її відсутності. Після зауваження жінка розкричалася на весь автобус.

«Натягнув [маску], боїшся зд*хнути! Та зд*хнеш ти, с*ко. Ти тв*рюка стара, чм*. Вир*док. Зрозуміло? Нормальна людина не зробила б зауваження. Зрозуміло? А то як чм* робить зауваження. Зрозуміло, гн*до?», - кричала жінка.

Після брудної лайки, яка вилилася з її уст, жінка покинула автобус. Наостанок їй сказали: «До зустрічі в «Хуй*вому Кременчуці».

Всі новини України та новини регіонів - в нашому Telegram!

Реакція українців на інцидент

Ситуація в автобусі Кременчука викликала в українців дуже багато емоцій. Вони обурені поведінкою жінки, але багато хто говорить, що не дотримуються карантинних обмежень у місті багато де.

«Бооооже, яке кончіне.... 😆», «И у половины маска даже не на носу», «Сам бывает на своей волне захожу в транспорт с маской на бороде, потом конечно одеваю, но пока никто замечания не делал. Правила есть правила, ношу чисто из уважения к окружающим», «Европа во все красе!», «А потом такие же "я женщина, меня надо уважать"... Да что у тебя от женщины осталось?», - пишуть у коментарях пабліку (усі коментарі подаємо в оригіналі).

Однак знайшлося й багато таких, хто переконаний, що робити зауваження щодо маски не треба, як і взагалі її носити. «Толку от маски 0 которую носят, он должна быть у тех кто болен, а их в маршрутке быть не должно..... но реалии другие ....», «Половина населения, скоро сможет отпраздновать день рождение своей маски, ей будет 1 год, с момента покупки 😅».

«За маски не буду спорить кто прав а кто не прав. А вот воспитание и уважение старших этого этой (бабе) не хватает!!!», - пишуть також у пабліку.

Всі новини України та світу, новини суспільства  в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що  не тільки прості українці порушують карантинні норми. Нардепи також. Фотофакти дивіться в нашому матеріалі. 

Також портал MY.UA писав, що в Одесі спалахнув не класичний мовний скандал.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом