Pfizer просить дозволити вакцинувати своїм препаратом дітей від 12 років
Pfizer просить дозволити вакцинувати своїм препаратом дітей від 12 років

Pfizer просить дозволити вакцинувати своїм препаратом дітей від 12 років

Американська компанія Pfizer і німецька BioNTech надіслали заявку до Управління з продовольства і медикаментів США, в якій просять розширити вікове застосування вакцини проти коронавірусу.

Про це компанія Pfizer повідомила у Twitter.

"Сьогодні ми разом з BioNTech направили запит у FDA, щоб розширити екстрене використання нашої вакцини від COVID-19 на підлітків від 12 до 15 років", - заявили у фармацевтиній компанії.

У заяві йдеться, що вони планують найближчими днями звернутися з такими ж запитами до інших регуляторних органів в інших країнах світу.

Як повідомлялося, вакцина від коронавірусу Pfizer/BioNTech надає захист протягом 6 місяців: такі результати третьої фази тестування. Також за офіційною інформацією, вакцина ефективна проти штаму коронавірусу В.1.135, поширеного в Південній Африці. 

Відео Новини України: у Офісі президента повідомили про рамкову угоду з виробником "Пфайзер"

Вакцинація: 10 мільйонів доз "Пфайзера" очікують в Україні до кінця року. Про рамкову угоду з виробником повідомили в Офісі президента. Ще 117 тисяч доз "Пфайзера" Україна очікує по міжнародній програмі COVAX вже найближчим часом. Ця вакцина потребує для зберігання спеціального морозильного обладнання. І в Американському агенстві із міжнародного розвитку вже пообіцяли допомогу у забезпеченні холодильного ланцюга. Так само сприяти обіцяє і фонд ЮНІСЕФ. Більше про коронавірус в Україні

ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Источник материала
Поделиться сюжетом