1+1 media school анонсує новий освітній напрям "Майстерність дубляжу"
1+1 media school анонсує новий освітній напрям "Майстерність дубляжу"

1+1 media school анонсує новий освітній напрям "Майстерність дубляжу"

18 травня 2021 року 1+1 media school, освітній проєкт групи 1+1 media, відкриє двері для студентів, які хочуть освоїти навички дубляжу та отримати досвід від провідних українських профі й кращих фахівців цього напряму 1+1 media. Курс "Актор дубляжу" дозволить пізнати особливості різних підходів до озвучування фільмів, мультфільмів, а також реклами й промо.

70% програми курсу займатимуть практичні заняття та майстер-класи, що допоможуть студентам опанувати 4 різні стилі озвучування. Унікальністю запропонованої програми є те, що протягом навчання студенти зможуть створити власне портфоліо з професійними записами в студіях 1+1 media. Куратор курсу – Сергій Могилевський, брендвойс телеканалу 1+1, диктор і продюсер з творчих питань. На "плюсах" Сергій працює з понад 300 професіоналами, які займаються дубляжем та адаптацією контенту, переозвучують практично весь іншомовний продукт, який закуповує 1+1 media. А це – сотні тисяч годин контенту.

"В Україні напрям дубляжу з кожним роком набирає все більшої популярності і я дуже радий, що команда 1+1 media фактично стоїть біля його витоків. Впевнений, що зможемо надати унікальні знання студентам – як початківцям, так і профі. Маємо величезний досвід, масу цікавих кейсів та авторських прийомів, які точно стануть в нагоді всім, хто працює або мріє працювати в сфері дубляжу", – прокоментував Сергій Могилевський, куратор курсу "Актор дубляжу".

Сергій Могилевський вперше став викладачем 1+1 media school і в рамках свого курсу об’єднав провідних фахівців дубляжу. Взаємодія спікерів в одній навчальній програмі – унікальна можливість перейняти багаторічний досвід та ексклюзивні знання, адже серед них − 6 тренерів-практиків, які є українськими голосами найвідоміших голлівудських акторів. Зокрема, брендвойс телеканалу ТЕТ Андрій Твердак озвучує Бреда Пітта, Меттью Мак-Конагей, Тома Круза; кваліфікований майстер з постановки мовлення Катерина Сергєєва – її голосом говорить Міла Куніс, Камерон Діас, Сандра Баллок; доцент кафедри сценічної мови КНУТКіТ імені І.К Карпенка-Карого, заслужений артист України Олександр Завальський свого часу озвучив усі чоловічі персонажі фільму "Сам удома"; актор та режисер дубляжу Павло Скороходько – голос Кевіна Вендела Крамба у фільмах "Спліт" і "Скло", Гаррі Поттера, Губки Боба; викладач з культури мовлення в КНУТКіТ імені І.К Карпенка-Карого Аліса Гур’єва озвучує Елізабет Олсен, Емму Уотсон, Ембер Герд; менеджер групи адаптації контенту Мілана Осадча працювала над адаптацією таких проєктів як "Чорнобиль", "Клініка", "Юний Шелдон", "Мамця", "Губка Боб".

"До розробки курсу "Актор дубляжу" ми доклали багато зусиль і впевнені, що фідбек буде відповідний. Спостерігаємо високу увагу до цього напрямку і пишаємось, що можемо надати свою високу кваліфікацію та передати студентам унікальні знання й навички. Для цього ми об’єднали справжніх професіоналів своєї справи, найкращих акторів дубляжу в Україні, тому програма курсу вийшла комплексною та насиченою", − розповідає про новий курс Юрій Білокур, керівник 1+1 media school.

Курс "Актор дубляжу" стартує 18 травня, детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті медіашколи.

Автор:
Ігор Бережанський
Источник материала
Поделиться сюжетом