19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вночі Київ охопили масові пожежі: кадри
Вночі Київ охопили масові пожежі: кадри

Вночі Київ охопили масові пожежі: кадри

За минулу добу в Києві сталося відразу кілька пожеж в автомобілях. Рятувальникам довелося двічі оперативно реагувати на повідомлення про загорання транспорту.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у місті Київ протягом 11 квітня на гарячу лінію надійшло 2 повідомлення про пожежі в транспорті.

Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За минулу чергову добу столичні рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію пожеж в автомобілях 11 квітня о 18:23 до...

Опубликовано Київ Оперативний Воскресенье, 11 апреля 2021 г.

Подробиці подій

До оперативного центру реагування 11 квітня о 18 годині 23 хвилини надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Робітничій, 19, у Святошинському районі Києва.

На місце події одразу ж виїхали 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю вони виявили, що за адресою знаходиться гаражний кооператив, а вогонь розповсюдився в одному з металевих гаражів.

Конструкція була розміром 5х7 метрів. Всередині знаходився автомобіль ВАЗ 2105, який і був джерелом загорання.

Рятувальники швидко локалізували пожежу та загасили її. Вже о 18:47 вогонь був подоланий.

Пожежа призвела до виведення з ладу автомобіля, пошкоджено його моторний відсік, капот, лобове скло. Також постраждав сам гараж – закопчені стіни та стеля. На щастя, в приміщенні на момент загорання нікого не було. Постраждалих внаслідок інциденту немає.

Друга пожежа трапилася вночі о 02:35 вже 12 квітня.

Надійшло повідомлення, що в двору 25-поверхового будинку за адресою вулиця Урлівська, 38, горить автомобіль Mercedes-Benz Е-250.

Оскільки авто знаходилося на загальнодоступній паркові перед будинком, то існувала небезпека поширення вогню на інші припарковані поруч транспортні засоби.

На місце події оперативно прибули 3 одиниці пожежної техніки та 13 осіб 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці одразу ж взялися до справи, але ліквідувати вогонь вдалося тільки після 3 години ночі.

Внаслідок пожежі постраждало авто Mercedes-Benz Е-250 – пошкоджено моторний відсік, передня ходова частина, вигорів салон. Вогонь перекинувся на сусідній автомобіль Kia Optima. В ньому постраждали фари, передній бампер та капот.

Внаслідок надзвичайної ситуації ніхто не постраждав. Причини загорання буде встановлювати слідство.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Робота ДСНС міста Київ

Впродовж 5 – 11 квітня рятувальники Київського гарнізону здійснили всього 208 виїздів. Ліквідовано 131 пожежа та 4 аварії.

За вказаний період під час пожежі в Києві загинула 1 людина, травм зазнали 3 особи, серед яких є діти.

Протягом тижня в екосистемах Київщини зафіксовано 26 пожеж, тож рятувальники ДСНС рекомендують громадянам бути уважними та обережними з використанням вогню на природі та нагадують, що категорично заборонено спалювати рослинні залишки та сміття.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що в Харкові на пішохідному переході збили майора поліції.

В Ростові-на-Дону розстріляли автомобіль соратника Януковича. Всі новини про надзвичайні події в Україні та світі читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом