Затримання українок в Дубаї: одна з учасниць скандалу пролила світло
Затримання українок в Дубаї: одна з учасниць скандалу пролила світло

Затримання українок в Дубаї: одна з учасниць скандалу пролила світло

Українки, які брали участь в скандальній фотосесії в ОАЕ, повернулися до Києва.

11 громадянок України поїхали в Дубай на організовану зйомку та потрапили до поліції через грубе порушення місцевих законів та норм моралі. Дівчата знімалися на балконі одного з хмарочосів абсолютно без одягу. Їх зазняли на камеру випадкові перехожі та виклали відео в мережу.

Повідомлялося, що українські дипломати доклали зусиль, щоб владнати цей інцидент.

Одна з дівчат, котра брала участь у зйомках, записала відео з аеропорту і повідомила, що «відкинулася».  Всі подробиці вона обіцяла розповісти пізніше.

Дівчина також зазначила, що моделі знімалися для українського Playboy.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Що сталося в Дубаї

Українок затримали в ОАЕ за позування в недопустимому вигляді для відеоролику. Такі дії в країні вважаються порушенням та суворо караються. Жінкам заборонено роздягатися навіть на пляжі.

Всім туристам повідомляють, що треба ретельно обирати свій гардероб під час перебування в країні. Радять утриматися від надто коротких міні спідниць, глибоких декольте та прозорих тканин.

Дівчатам загрожувало позбавлення волі на пів року. Також їм довелося сплатити штраф 1400 доларів.

В соціальній мережі Інстаграм українки Яни зафільмована вся історія перебування дівчат в Дубаї. Вона показала і як вони плавали в розкішному басейні на даху хмарочоса, і як відпочивали на місцевих пляжах.

Дівчина повідомляла, що їм тричі за 3 дні довелося змінювати готель.

Компанія була досить великою, а за повідомленням місцевої поліції заарештували 40 людей. Їх звинуватили в публічній розпусті.

Законодавство країни суворо карає за порушення норм суспільної моралі. За розповсюдження відповідних матеріалів також можна опинитися за гратами та понести вагомі матеріальні втрати.

Закони країни засновані на ісламському праві – шаріаті. Тож неприйнятна поведінка дівчат була визнана такою, що не відображає цінності ісламського суспільства.

Затриманих українок у СІЗО відвідав консул. Міністерство закордонних справ повідомляло, що умови утримання українок були прийнятними, їх забезпечили їжею та надали медичну допомогу. Дівчатам довелося сплатити штраф та їх депортували з країни.

Організатор зйомки

В ЗМІ повідомляють, що організатором заходу став Віталій Гречін. На фото та відео, які дівчата публікували у соціальних мережах, видно, як він грав на білому роялі в тому ж самому номері, де відбувалася зйомка.

Раніше стверджували, що організатором відеозйомки був росіянин. Віталій Гречін же мешканець Києва, 1980 року народження, має американське громадянство.

У соціальних мережах Гречін повідомляв, що має зв'язок з Бараком Обамою та був фінансовим радником Демократичної партії США.

Віталій давно організував свій власний «український Playboy», який називають фейковим. На його сторінках в соціальних мережах багато спільних фото з різними дівчатами, що позують як в одязі, так і без нього на різних вечірках, яхтах, пляжах.

Після інциденту виявилося, що Гречін набирав у команду молодих дівчат, щоб подорожувати з ними по світу.

Дівчатам не платять за зйомки. Гречін та його компанія оплачують їм переліт, проживання та харчування. Ті з дівчат, хто відмовився, повідомляють, що дівчата вживають під час таких «відпусток» багато наркотиків. А сам організатор попереджає, що він та його друзі можуть обрати будь-яку з них для інтимних забав, але все відбувається тільки за згодою.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що в ОАЕ затримали 11 українок за зйомку "ню".

Колишній холостяк Нікіта Добринін відвіз вагітну дружину на відпочинок в Дубай. Більше свіжих новин читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом