Ірина Федишин та Олена Шоптенко разом запалювали в танці: зіркові мами показали, як треба рухатися
Ірина Федишин та Олена Шоптенко разом запалювали в танці: зіркові мами показали, як треба рухатися

Ірина Федишин та Олена Шоптенко разом запалювали в танці: зіркові мами показали, як треба рухатися

Співачка Ірина Федишин виконала запальний танець з хореографом Оленою Шоптенко. Жінки настільки вправно танцювали, що публіка запропонувала Федишин взяти участь у новому сезоні «Танців з зірками».

Відома українська співачка Ірина Федишин поділилася ТікТок відео на свою пісню «Просто танцюй».

Спільну хореографію вона зняла з титулованою танцівницею Оленою Шоптенко. Жінки спритно та граційно виконали синхронні рухи, чим викликали захват у підписників. Виникло враження, що вони навіть "забули" про статус зіркових мам. Нагадуємо, що в Ірини Федишин двоє дітей, а Олена Шоптенко стала мамою в 2018 році.

Відео Ірина Федишин опублікувала в соціальній мережі Інстаграм. Воно зібрало більше 100 тисяч переглядів.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Пропозиції від прихильників

Оскільки на початку відео зірка вставила всім відомий голос диктора з шоу «Танці з зірками», який оголошував виступ пар на паркеті, користувачі соціальної мережі Інстаграм побачили в цьому натяк на можливу участь співачки в новому сезоні танцювального шоу.

Крім того пожартували, що партнеркою Федишин стане Шоптенко, адже «вони вже гарно станцювалися», а правила шоу заради такого видовища можна і змінити.

Ірина Федишин написала, що зустрілася з Олено Шоптенко на зйомках, але на яких не уточнила. Вона назвала танцівницю «прекрасною, талановитою та дуже щирою».

Федишин про родину та чоловіка

З 2006 року Ірина Федишин одружена з продюсером та співаком Віталієм Човником. У пари є двоє синів Юрій та Олег.

Зустріч з майбутнім чоловіком Ірина вважає доленосною. Вперше вони зустрілися на концерті. Ірина вже тоді співала, а Віталій працював на радіостанції редактором.

Коли Віталій Човник підійшов до дівчини, вона подумала, що він, як і решта, хоче автограф. Насправді ж він мав забрати пісні для своєї радіостанції. Але листівку співачка йому все ж підписала. Тепер вона зберігається в родині, як сімейна реліквія.

«Бог послав мені таку людину, яка настільки сильно в мене повірила», - пригадала співачка.

Федишин зазначила, що якби не чоловік, вона, скоріше за все, не співала б зараз.

Подружжя разом і вдома, і в роботі. Свій шлюб вони називають щасливим та разом вже 13 років.

Віталій зізнавався, що відразу ж закохався в Ірину. Він побачив у ній свій еталон жінки. Чоловік запропонував Ірині вийти за нього вже через рік стосунків. Зробив він це дуже красиво – запросив кохану в ресторан, став на коліно, а офіціант приніс великий букет квітів, а поруч грав скрипаль.

Співачка стверджує, що в них з чоловіком ніколи не буває втоми один від одного.

«Ми живемо однією справою», - розповіла Федишин в інтерв’ю.

Чоловік настільки любить свою роботу, а він концертний директор та продюсер Ірини, що працює навіть часом більше, ніж сама співачка.

В зірковій родині не заведено проводити час нарізно. Співачка розповіла, що немає такого, що вона йде на каву з подругами, а чоловік дивиться з друзями футбол.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що співачка Ірина Федишин спробувала себе в ролі телеведучої.

Український серіал "Папік-2" потрапив у п'ятірку найрейтинговіших проектів на російському телебаченні. Всі новини шоу-бізнесу зібрані на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом