Комаровський розповів, що у нього болить після вакцинації від коронавірусу
Комаровський розповів, що у нього болить після вакцинації від коронавірусу

Комаровський розповів, що у нього болить після вакцинації від коронавірусу

Відомий український лікар-педіатр, кандидат медичних наук і популярний телевізійний ведучий Євген Комаровський розповів про своє самопочуття після того, як зробив щеплення від коронавірусної хвороби.

Відповідне відео медик розмістив на YouTube-каналі.

Про що Євген Комаровський розповів у своєму відеоролику

Телеведучий висловив подяку підписникам за те, що вона його підтримують і турбуються про стан його здоров'я. Також медик зізнався, що місце уколу трохи болить.

Стрічка новин України і світу, новини медицини і коронавірусу - в нашому Viber!

За словами Євгена Комаровського, для нього була несподіваною настільки величезна кількість запитань про його самопочуття. Лікар здивувався тому, як сильно людей непокоїть його здоров'я.

Педіатр назвав своє самопочуття після вакцинації в цілому хорошим, за винятком легкого болю в області ін'єкції.

Що було раніше

Варто нагадати, що 13-го квітня Євген Комаровський повідомив про те, що вакцинувався від коронавірусної хвороби вакциною CoviShield індійського виробництва. Її, як відомо, виготовляють за ліцензією підприємства AstraZeneca. Також медик жартував про чипізацію і зазначив, що Білл Гейтс і Марк Цукерберг дали йому обіцянку про надання преміум версії, яка допоможе в підключенні до нарад світових представників влади.

Найбільш свіжі новини України та світу - в нашому Telegram!

У березні Євгеном Комаровським було схвалено використання індійського препарату, закупленого Україною. Рівень ефективності вакцини CoviShield, за словами педіатра, - вище 60 %, а у випадку з тяжкими формами коронавірусної хвороби — всі 90 % .

Нагадаємо, що раніше портал новин MY.UA повідомляв про те, що перший президент України і глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук зробив щеплення від коронавірусу.

Також ми розповідали про те, як почуває себе президент Росії Володимир Путін після вакцинації від коронавірусу.

Не пропустіть наші актуальні новини на каналі в Twitter і читайте нас на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом