"Ліпсінк батл": як переможець шоу DANTES кумедно пародіював Поплавського
"Ліпсінк батл": як переможець шоу DANTES кумедно пародіював Поплавського

"Ліпсінк батл": як переможець шоу DANTES кумедно пародіював Поплавського

Щойно на каналі "1+1" відбувся суперфінал шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл".

У першому сезоні проєкту перемогу здобув ведучий та співак Володимир Дантес. У суперфіналі йому дістався образ знаменитого співочого ректора Михайла Поплавського. Задля перевтілення DANTES одягнув білу перуку, модний зелений костюм з вишиванкою та, навіть, поголився.

Артист "ліпсив" хіт Поплавського "Юний орел". Цікаво, що виступ Дантеса супроводжували студенти інституту культури, а костюми, у яких вони з'явилися на сцені, були взяті з останнього кліпу Михайла Михайловича.

Наприкінці номера співака на сцені з'явився сам Поплавський, який гідно оцінив пародію Дантеса. А от для Володимира поява співочого ректора стала несподіванкою.

"Я ж не знав. У мене на цьому моменті мала виходити саксофоністка. Я повертаюся, а там Михайло Михайлович, я просто очманів. Я перелякався, думаю: "Так, треба продовжувати образ. Неможна сміятися, неможна реагувати. Всі дівчата, які були у вбраннях, вчора у Михайла Михайловича була презентація кліпу, і ці костюми з цього кліпу", - розповів Дантес.

У батлі з Дантесом зійшовся продюсер, мультиартист і тренер "Голосу країни-11" Дмитро Монатік. Він ефектно спародіював дівчинку з кліпів австралійської зірки SIA. Та глядачі у залі в цьому батлі віддали перемогу Дантесу, а у суперфіналі – й перемогу на шоу.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом