Квіткова та Добринін засумували за домівкою в Дубаї
Квіткова та Добринін засумували за домівкою в Дубаї

Квіткова та Добринін засумували за домівкою в Дубаї

Зіркове подружжя Даша Квіткова та Нікіта Добринін планують скоро повернутися в Україну. Пара другий тиждень відпочиває в Дубаї.

Даша Квіткова поділилася з прихильниками інформацією, що вони з чоловіком прокинулися вранці та зрозуміли наскільки сильно сумують за домівкою, роботою, новими проектами та Каспером.

Тож майбутні батьки з нетерпінням чекають завтрашнього дня, а у вівторок, 20 квітня, подружжя познайомилося з пінгвінами.

Даша зізналася, що ніколи раніше близько їх не бачила, не підходила та не контактувала з цими милими створіннями.

Дружина Нікіти Добриніна назвала їхнє життя "смачним та соковитим". Вона б хотіла зберегти на поличках пам'яті кожен спогад, а краще взагалі нічого не забувати.

Найбільше Даші Квітковій запам’ятався відпочинок на Балі – туди вони з Нікітою Добриніним хотіли б повернутися. Також запам’яталася їй поїздка в Ріо-де-Жанейро, але туди, навпаки вона не хоче повертатися.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Як Квіткова збирається народжувати

Даша Квіткова повідомила, що попередня дата появи їхнього з Нікітою первістка у липні. Жінка відзначила, що в неї 9 липня день народження.

З цього приводу чоловік вже жартує, що саме на день народження вона має бути готовою, оскільки їхній синочок не зможе пропустити таку дату і захоче ощасливити матусю особливим подарунком.

Даша, відповідаючи на питання підписників, розповіла, що збирається народжувати в пологовому будинку «Лелека».

Нагадуємо, що Квіткова вже деякий час знаходилася там, коли потрапила до лікарні з коліками в нирках.

Жінці сподобався пологовий та вона вирішила народжувати саме там.

Інший центр «Адоніс» Квітковій навпаки не сподобався. Вона відвідувала його під час вагітності та відзначила, що саме там лікар її дуже налякав, довівши до сліз. Тож туди вона звертатися більше не планує.

Спочатку пара планувала народження дитини в США. Навіть готувалися до цього та прораховували варіанти. Але потім вирішили, що оскільки дитина перша і вони не знають, до чого готуватися, то краще не ризикувати і зробити це в Україні.

Зміни в зовнішності Квіткової

Даша Квіткова розповідає про всі зміни, що відбуваються з нею під час вагітності. Так жінка показала, що в неї на носі з’явилися веснянки, яких раніше ніколи не було.

Квіткова пригадала, як завжди говорила, що їй дуже подобаються веснянки на дівочому обличчі, але сама вона їх не має.

От тепер, як жартує Даша, її мрія здійснилася.

Також підписники запитують Дашу скільки мілілітрів препаратів вона колола в губи, бо виглядають вони дуже гарно. Квіткова зізналася, що ніколи не робила уколів краси та навіть більше – вона не збирається це робити в подальшому.

Губи Квіткової їй дуже подобаються такими, як вони є.

Також у Даші завжди було хвилясте волосся. Але останнім часом прихильники помітили, що вона постійно з’являється з прямим волоссям. Жінка розповіла, що теж нічого з цим не робить.

Майбутня мама припустила, що всі кучері в неї забрав синочок, який має народитися кучерявим.

Нагадуємо, сайт новин MY.UA писав, що Добринін та Квіткова вирішили залишитися в Дубаї на другий тиждень.

Народний депутат Микола Тищенко влаштував для дружини грандіозне свято. більше новин про життя відомих людей шукайте на порталі MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом