Фракція "Слуга народу" збирається на засідання: відомо перелік питань для обговорення
Фракція "Слуга народу" збирається на засідання: відомо перелік питань для обговорення

Фракція "Слуга народу" збирається на засідання: відомо перелік питань для обговорення

Фракція "Слуга народу" 22 квітня збирається на онлайн-засідання, на якому будуть обговорювати три питання, одне з яких - кандидатура на посаду очільника Міненерго України. Також говоритимуть про гучну вечірку Миколи Тищенка і візит Євгена Шевченка до Олександра Лукашенка.

Про це повідомила народна депутатка від "Слуги народу" Юлія Гришина у своєму Telegram.

"У четвер засідання фракції "Слуга Народу" в Zoom. Обговоримо: кандидата на пост міністра енергетики; закони на наступний тиждень і внутрішні питання", - йдеться в її повідомленні.

Утім, зауважимо, що спершу нардепка написала, що третім питанням будуть обговорювати скандал щодо Тищенка і Шевченка, але незабаром вона відредагувала публікацію, написавши натомість "внутрішні питання".

Скриншот із тг Гришиної
Скриншот із Telegram Юлії Гришиної

Нагадаємо, депутат Верховної Ради Микола Тищенко влаштував у готелі у Подільському районі Києва вечіркуу період суворого карантину. Свято влаштували  до дня народження дружини Тищенка.

Згідно з розслідуванням журналістів програми "Схеми", нардеп на порушенні суворого карантину не зупинився - для гостей заходу влаштувалимасштабний феєрверк, які в столиці заборонені на час війни на Донбасі. 

Як повідомлялося, народний депутат Євгеній Шевченко 20 квітня приїхав до Мінська, де зустрівсяз Олександром Лукашенком. Політики нібито говорили про білорусько-українські відносини. Лукашенко заявив, що радий знайомству і розраховує, що ця зустріч "стане добрим сигналом і сприятиме розвитку відносин двох країн". 

Згодом перший заступник голови фракції "Слуг народу" Олександр Корнієнко заявив, що нардеп Євгеній Шевченко не був делегований на проведення перемовин з офіційними особами Білорусі, а фракція "Слуга народу" буде вимагати від нього пояснень.

Відео Новини України: без масок, але з пір'ям – як Тищенко під час локдауну святкував день народження дружини

Гучна вечірка у локдаун. Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко організував масове святкування дня народження дружини - Алли Барановської. І це, попри жорсткі карантинні обмеження. На кадрах, які потрапили в Мережу, видно, що гості вечірки не носять масок, на відміну від персоналу. І це не перший інцидент із нехтуванням Тищенком карантину.

Новини України: без масок, але з пір'ям – як Тищенко під час локдауну святкував день народження дружини
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader