У Бразилії відмовили у ввезенні російської вакцини "Спутник V: що сталося
У Бразилії відмовили у ввезенні російської вакцини "Спутник V: що сталося

У Бразилії відмовили у ввезенні російської вакцини "Спутник V: що сталося

Національне агентство з санітарного нагляду Бразилії не дозволив імпорт і використання в країні російської вакцини від коронавірусу "Спутник V".

Відповідне рішення схвалили всі члени правління регулятора, засідання якого транслювалося на порталі YouTube, — пише ТАСС.

"Хочу підкреслити, що це рішення показує поточний стан справ і було прийнято на підставі того, що нам вдалося проаналізувати сьогодні", — заявив глава агентства Антоніу Барра Торрес.

У березні бразильське національне агентство з санітарного нагляду (Anvisa) призупинило розгляд заявки на реєстрацію російської вакцини "Спутник V". Регулятор пояснив своє рішення тим, що не отримав всю необхідну інформацію і документи про препарат.

У квітні Бразилія стала новим епіцентром пандемії COVID-19, ситуація в країні критична. Ряд штатів Бразилії знаходиться в скрутному становищі, а лікарні переповнені.

Відео "Супутник V": як ефективність російської вакцини посилили вдвічі — "Секретні матеріали"

Ефективність російської вакцини "Супутник V" посилена вдвічі. Але не через знання кремлівських лікарів, а завдяки втручанню церкви. Посилення ефекту досягається необхідністю отримати перед кожною вакцинацією благословення священика. Без цього вакцина тепер не діє. Повні випуски дивіться на 1+1 video

"Супутник V": як ефективність російської вакцини посилили вдвічі — "Секретні матеріали"
Секретні матеріали
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали в Telegram і Viber.

Автор:
Олена Кузьмич
Источник материала
loader
loader