«Факти Тижня» готують спецвипуск про Винника та вже провели танцювальний челлендж
«Факти Тижня» готують спецвипуск про Винника та вже провели танцювальний челлендж

«Факти Тижня» готують спецвипуск про Винника та вже провели танцювальний челлендж

Програма «Факти Тижня» на телеканалі ICTV готує спецпроєкт про співака Олега Винника, у межа якого провели танцювальний челлендж в соціальних мережах – #танцююпідвинника. Про це «Детектору медіа» повідомив канал ICTV.

Прем’єра спецпроєкту, попередньо, запланована на 16 травня. Великий сюжет про співака вийде в недільному випуску «Фактів Тижня» й окремим випуском на YouTube каналу. Створює проєкт журналіст Максим Кропивний.

«Випуск присвячений феномену Олега Винника. У чому секрет його неймовірної популярності, яким чином він збирає стадіони в кожному місті України, як працює його образ? Танцювальний челлендж #танцююпідвинника в соцмережах – є частиною експерименту для випуску. Він вже завершився», – розповіли на каналі.

Учасники челленджу мали записати відео з танцем, який поставив хореограф та переможець «Танців з зірками» Сергій Костецький, та викласти його в соцмережах із хештегом #танцююпідвинника, а також передати естафету трьом друзям.

У танцювальному челленджі взяли участь понад 100 осіб, серед яких – ведучий каналу «Україна 24» Дмитро Коляденко, ведучий Прямого каналу Пітер Залмаєв, ведуча ICTV Інна Шевченко, блогерка Нателла Кірс, радіоведучий Андрій Черновол. Учасники челленджу мали записати відео з танцем, який поставив хореограф та переможець «Танців з зірками» Сергій Костецький, та викласти його в соцмережах із хештегом #танцююпідвинника, а також передати естафету трьом друзям.

Олег Винник разом із Сергієм Костецьким уже обрали п’ятьох переможців, їх оголосять в ефірі «Фактів Тижня». 

Фото: Фейсбук

Теги по теме
Новости
Источник материала
Поделиться сюжетом