Однорічний син депутата від "ЄС" Козловського ввійшов в список найбагатших дітей України
Однорічний син депутата від "ЄС" Козловського ввійшов в список найбагатших дітей України

Однорічний син депутата від "ЄС" Козловського ввійшов в список найбагатших дітей України

П’ята дитина депутата Львівської обласної ради Григорія Козловського стала власником кількох об’єктів нерухомості у Львові.

Згідно з державним реєстром речових прав на нерухоме майно Ярема Козловський – п’ятий син найбагатшого депутата Львівської обласної Ради Григорія Козловського, став власником майбутнього медичного центру у Львові на вулиці Раппапорта.

Він отримав будівлю у власність внаслідок договору дарування 9 квітня. Згідно з даними реєстру хлопчик став власником будівлі розміром 4,2 тис кв. м.

Відомо, що будинок має стати приватним медичним центром з власним пологовим будинком. Будівництвом займається компанія «Лемберг Медікал Центр», якою володіє мати хлопчика Юлія Думанська. Очолює фірму сам Козловський.

Ярема – наймолодша дитина Григорія Козловського та співачки Юлії Думанської. Він народився 9 травня 2020 року, тобто скоро хлопчику виповниться рік.

Григорій Козловський був дуже радий з приводу народження сина та дякував дружині за те, що зробила його щасливим. Про це він писав у соціальній мережі Facebook.

Кохане моє Левенятко, я тобі дуже дякую за те, що ти мені подарувала ще синочка ♥️. Також за нашу донечку 🥰. Я дякую...

Опубликовано Григорій Козловським Суббота, 9 мая 2020 г.

Чим володіє наймолодший син Козловського

Такий подарунок вже не перший для однорічного Яреми. Він володіє також квартирою та 2-ма місцями для паркування в житловому комплексі Avalon 37, що знаходиться на вулиці Личаківській. Відповідний запис з’явився 3 лютого 2021 року.

Згідно з державним реєстром в той же день на нього оформили 2 гостьових будинки в Винниках. Загальна площа нерухомості складає близько 300 кв. м.

Адреса цих будинків така ж, як і адреса «Академії футболу» біля Винниківського озера, яка належить Григорію Козловському.

 18 лютого маленький Ярема став власником 4 квартир в житловому комплексі Avalon Time на вулиці Липинського. На ту ж дату зареєстровано дарування будинку з басейном у Східниці. Площа будинку 249 кв.м.

Чекаємо Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Скандал з будівництвом медичного центру

Компанія «Лемберг Медікал Центр» орендує земельну ділянку для будівництва майбутнього центру з серпня 2019 року. Договір та умови будівництва вона отримала в жовтні того ж року.

Але єврейська община виступила проти будівництва на місці єврейського кладовища. Вони домоглися повної заборони будівництва від Міністерства культури та інформаційної політики України.

Заборону опублікував у соціальній мережі Facebook директор «Єврейського відродження» та Центру дослідження іудаїки Мейлах Шейхет.

Суд розглядає цю справу досі. Так представництво американського об’єднання комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу оскаржило будівництво та має намір зупинити його. Старовинне єврейське кладовище та будівля шпиталю мають бути збережені в рамках культурного спадку євреїв у Львові.

1 квітня суд зупинив дію заборони на будівництво та визнав припис Мінкульту протиправним.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Андрія Коболєва звільнили з посади голови "Нафтогазу".

В Україні зросла середня заробітна плата за останній місяць. Всі свіжі новини читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом