5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ірина Білик оголосила про розлучення: зі сльозами на очах відкрила душу
Ірина Білик оголосила про розлучення: зі сльозами на очах відкрила душу

Ірина Білик оголосила про розлучення: зі сльозами на очах відкрила душу

Одна з найвідоміших українських співачок Ірина Білик оприлюднила інформацію про чергове розлучення з чоловіком Асланом Ахмадовим.

51-річна співачка Ірина Білик повідомила, що її шлюб з Асланом Ахмадовим добігає кінця. Аслан не приїздив до родини вже рік. Чоловік живе та працює у Москві, а Ірина з сином – у Києві.

Білик розповіла, що спочатку чоловік говорив, що літаки не літають через пандемію і він не має змоги приїхати. Потім вона дізналася, що літаки вже літають.

Просити батька відвідати сина вона не хоче. Днями засмучену Ірину побачили біля нотаріальної контори в Києві. Вона зізналася, що вони з Асланом розлучаються з її ініціативи.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу СТБ на програмі "Мій секрет".

Співачка розповіла, що любить чоловіка і він її, але спільного сімейного життя у них не вийшло.

Ще недавно вона розповідала, що жити окремо важко, але вони справляються і в родині все добре. Для артиста, за словами Білик, важливо мати міцну сім’ю і якщо це є, то «ніякі карантини і хвороби не страшні».

Чекаємо Вас в Telegram та Viber!

Історія знайомства

Ірина Білик зізналася, що фактично сама зробила перший крок у стосунках з чоловіком. Співачка побачила його по телевізору в 2011 році. Вона знайшла його номер телефону та зателефонувала, незважаючи на пізній час.

Жінка була настільки під враженням від Аслана, що просто представилася і заявила, що хоче «аби він щось для неї зробив, але сама ще не знає що саме».

Аслан запропонував співачці зробити фотосесію. Білик зізналася, що таких фото у неї ще не було. Ахмедов зумів побачити її настільки красивою, наскільки вона і сама не уявляла.

Потім вона вирішила замовити в нього кліп на пісню «Маленькая девочка». Цей кліп став найдорожчим за всю кар’єру зірки. За нього вона виклала 50 тисяч доларів.

Друг та колишній чоловік Ірини Білик продюсер Юрій Нікітін був шокований таким вчинком співачки. Вона зізналася, що тоді віддала майже всі свої заощадження, але розуміла, що їй це потрібно.

Потім між нею та Асланом почали зароджуватися почуття. Він почав їй телефонувати.

Білик розповіла, що одразу вирішила, що це батько її другої дитини. Вона прямо сказала про це Аслану, від чого чоловік неабияк здивувався.

Білик розповіла, що в Україні ні від кого з чоловіків не хотіла б мати дитину. Через місяць Аслан запропонував Ірині стати його дружиною та повідомив, що готовий стати батьком.

Як Білик стала мамою вдруге

Лікарі повідомили Ірині Білик, що їй потрібно зробити операцію, оскільки є висока ймовірність, що народивши, вона може повторити долю Жанни Фріске. Жінка погодилася. Але результати були невтішними.

Народжувати самостійно жінці заборонили. Тож 4 роки пара очікувала, коли зможе нарешті отримати шанс взяти на руки малюка.  Для Білик знайшли сурогатну матір, яка і народила її другого сина Табріза.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Ірина Білик приховувала свою хворобу.

Українські співачки поділилися рецептами своїх пасок до Великодня. Більше новин про життя відомих людей читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом