Ірина Федишин в білих штанах і з яскравим макіяжем посадила картоплю: "Зняла корону і пішла"
Ірина Федишин в білих штанах і з яскравим макіяжем посадила картоплю: "Зняла корону і пішла"

Ірина Федишин в білих штанах і з яскравим макіяжем посадила картоплю: "Зняла корону і пішла"

Відома українська співачка, львівська перлина Ірина Федишин у всеозбоєнні показала, як цьогоріч саджала картоплю у мами.

Уже не перший раз Ірина Федишин демонструє шанувальникам, як вона саджає картоплю на городі. У 2020 році співачка разом із чоловіком відправилася до мами, аби допомогти засадити город. 

Тоді багато хто критикував Федишин, що це не допомога матері, а піар для соцмереж. Критикували «городний» образ Ірини. Червоний спортивний костюм, білі кросівки й масивні сережки здалися українцям не найбільш вдалим вбранням для городу.

Восени співачка показувала, як вона допомагає копати картоплю. Тоді Ірина Федишин попозувала на грядці з сином і собакою.

Федишин і  цьогорічна картопля

Зараз же настала пора знову саджати картоплю. І знову помічники поїхали до матері співачки допомагати. Відповідним постом Ірина поділилася в мережі Інстаграм. Співачка зазначила, що мама спершу не збиралася саджати нічого на городі, але, як воно завжди і буває в селі, посадиш трішки того, трішки того, і вже не можеш зупинитися. Так вийшло і в родини Ірини Федишин.

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber

«Мама казала, що цього року нічого на городі садити не буде! Буде віддихати!!! Тільки трошки петрушки посіє, кропчику, морквочки, кабачків трьох видів, кукурузки, цибульки, бурячків, фасольки ... трошки розсади посадить - помідорів, перчику, капусточки, синеньких... ну й барабульок трошки... мішків 30... І ВСЬО! Буде віддихати цього року...», - сміється артистка.

Цього року «городний» образ Федишин складався з білих штанів та кросівок, чорної футболки. Допомагали саджати всі: і коні, й люди.

Українці коментують

«Молодці, ваша сім'я просто чудова. Дай бог вам усім здоров'я», «Молодці, Ви показуйте приклад, як потрібно шанувати і допомагати батькам, це і є українська культура», «Ото зірка, зняла корону і пішла садити картоплю», «Як кажуть, що посієш, те пожнеш, ви чудові разом, гарного рясного урожаю вам і всій Україні”, «Цікаво так, рідко хто садить картоплю з таким макіяжем👏», «Ти певно одна із єдиних, хто не має зіркової хвороби», - пишуть українці в коментарях (коменатрі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Всі новини України та світу, новини культури в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що  Ірина Федишин в занадто короткій сукні засвітила зайве.

Також портал MY.UA писав, що Ірина Федишин та Олена Шоптенко разом запалювали в танці.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом